Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Έλεγχος Μυαλού


Και τις σκέψεις μας θα γνωρίζει ο Μεγάλος Αδελφός…

Το «τεχνούργημα» (Τερατούργημα και Ευλογία μαζί) βασίζεται σε ένα σύστημα ηλεκτρογραφικής καταγραφής της εγκεφαλικής δραστηριότητας, που μέλλει να αποτελέσει αποτελεσματικό όπλο
ενάντια σε «επικίνδυνα» μυαλά και εν δυνάμει εχθρούς.

Ευρεία εφαρμογή αναμένεται επίσης να έχει και στο πεδίο της αστυνομικής ταυτοποίησης, αναβαθμίζοντας τις παραδοσιακές μεθόδους ανάκρισης και εντοπισμού υπόπτων.

Το μόνο πραγματικά καλό που θα προσφέρει θα είναι η ακαριαία μάθηση, αλλά εδώ θα πρέπει να προσέξουμε πολύ, μια και όλες οι πληροφορίες «ρέουν» από ένα υπολογιστή κατευθείαν στο μυαλό μας, το ποιος πραγματικά ελέγχει τον υπολογιστή αυτόν, διότι θα δύναται να ελέγξει και το μυαλό μας!!!

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της εταιρείας, πρόκειται για εξαιρετικά επικίνδυνο «όπλο» που δεν πρέπει να διατεθεί μονάχα για κυβερνητική χρήση και ανάλογους σκοπούς, αλλά αντιθέτως οφείλει να δοθεί σε ευρεία χρήση, λόγου χάρη ως εφαρμογή που μπορεί να φορτώσει κάποιος στο κινητό τηλέφωνό του.

Ωστόσο, ο Αμερικανικός στρατός έχει ήδη στη διάθεσή του μία παρόμοια τεχνολογία ονόματι Brain Truth, η οποία χρησιμοποιήθηκε σε Ιρανούς πράκτορες που πέρασαν τα σύνορα του Μεξικού με σκοπό να εισέλθουν στις ΗΠΑ.

H ανάπτυξη τεχνολογιών ανάγνωσης της εγκεφαλικής δραστηριότητας, εγκεφαλικής εγγραφής/ανάγνωσης/ παραπλάνησης είναι, ειδικά στην εποχή μας, κάτι το αναπόφευκτο, έστω κι αν έτσι, μέσω της καταγραφής και ανάλυσης των εγκεφαλικών σημάτων, πλησιάζουμε ακόμη πιο κοντά στις πλήρως ελεγχόμενες νεοταξικές κοινωνίες, τύπου Τζορτζ Όργουελ!!!

Αναφορά για την κατασκευάστρια εταιρεία: http://www.veritasscientific.com

εξερευνητής για το 1greekαπο philosophyandspirit.net

Το διαβάσαμε από το: Έλεγχος Μυαλού http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/12/blog-post_7858.html#ixzz2EVWxVMkV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου