Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Νεοειδωλολατρεία - Νεοπαγανισμός - εθνικισμός - αριστερά: Τα "νέα" όπλα του Σιωνισμού και της Μασονίας εναντίον της Ορθοδοξίας και του Ελληνικού έθνους



Πολλές φορές έχουμε ασχοληθεί με την πολυπλόκαμη δράση του Σιωνισμού και της Μασονίας εναντίον της Ορθοδοξίας και του Ελληνικού έθνους.
Κόντρα σε όσους αρκούνται σε περιστασιακές "αντισυστημικές" ρητορείες , σε όψιμες δηλώσεις δήθεν υπεράσπισης της Ορθοδοξίας και σε κάθε είδους ευκαιριακή και αόριστη εκδήλωση "εθνεγερτικής" συμπεριφοράς, προσπαθήσαμε να αναδείξουμε τι κρύβεται πίσω απο τις μουτσούνες του "πατριωτισμού" , της "αριστερωσύνης", του "εθνικισμού" κ.α.
"Μάλιασε" κυριολεκτικά η γλώσσα μας να λέμε ότι αυτοί οι οποίοι παριστάνουν τους ιδεολογικούς "αντιπάλους" προωθώντας την πολιτικό τους "προϊόν" είτε ως "σώφρονες" διαχειριστές της εξουσίας ( κατοχικής εν προκειμένω), είτε ως κρατικοδίαιτα κομματικά μαντριά της "αντιπολίτευσης", έχουν αν όχι υπόγειες "συγγένειες" εναν κοινό παρανομαστή ο οποίος εκφράζει σε υπέρτατο βαθμό τη Νέα Εποχή. Εκείνη δηλαδή την αντίχριστη κοσμοαντίληψη που όπως έχουμε αναλύσει σε δεκάδες αναρτήσεις, είναι ή ιδεολογική "έδρα" της παλαιότερης αλλά και της νεώτερης "Νέας Τάξης Πραγμάτων".

Αυτό που λίγοι δυστυχώς σήμερα διακρίνουν, είναι ότι μπροστά στα τρομοκρατημένα μάτια του οργισμένου και συνάμα οργισμένου Έλληνα , παίζεται η τελευταία ίσως παράσταση εκείνων που εφαρμόζουν την γνωστή προτροπή του Κίσσινγκερ για τον "απείθαρχο", "αναρχικό" και εν τέλει επικίνδυνο για τη Νέα Τάξη ελληνικό λαό.
Μία παράσταση που πότε μοιάζει με μάτς ποδοσφαίρου, πότε με πυγμαχικό αγώνα και πότε με χορογραφία αλλά που έχει ως βασικό στόχο τον αποπροσανατολισμό και την παραπλάνηση των Ελλήνων και την καλλιέργεια της σύγχυσης και της θολότητας , πράγμα που θα απομακρύνει τον "κίνδυνο" να ξυπνήσει ο Έλληνας και να αγωνιστεί όπως και το ΄21 "δια την πίστιν του Χριστού την Αγίαν και της πατρίδος της ελευθερίαν", γεγονός που θα τον οδηγήσει μακρυά απο την θανάσιμη παγίδα στην οποία τον οδηγούν όλοι οι ηθοποιοί αυτού του νεοεποχήτικου πολιτικού θεάτρου και τελικά στην πραγματική σωτηρία και εθνική ανεξαρτησία.

Όλα όσα γράφαμε και που απο πολλούς θεωρήθηκαν ως ακραία συνωμοσιολογία (παρ΄όλο που συνοδεύονταν απο ντοκουμέντα και στοιχεία), δυστυχώς σήμερα εμφανίζονται στο προσκηνιο είτε ως "αναγκαίες συμβάσεις" , είτε ως ελπιδοφόρα νεωτερικά κινήματα, είτε ως θεραπευτικές ιδεολογικές μεταλλάξεις , είτε τέλος ως "αντισυστημικές ρομφαίες" που τέλος πάντων θα μας γλυτώσουν απο την "μιζέρια του παρελθόντος".

Όποιον και να διαλέξεις θα σε οδηγήσει είτε απο τα δεξιά είτε απο τα αριστερά σε αυτό που λένε "Νέα Εποχή" και που δεν είναι τίποτε άλλο απο αυτήν την παγκόσμια τυρρανία,την οποία υποκριτικά πολλοί απο δαύτους καταγγέλλουν για να θολώσουν τα νερά και να παγιδεύσουν το θύμα δηλαδή τον Ορθόδοξο Έλληνα, αφού πρώτα θα τον έχουν πείσει να πετάξει τον Χριστό Τον Οποίο ενεδύθη όταν βαπτίσθηκε και μυρώθηκε εις το όνομα της Αγίας, Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος.

Τον περασμένο Αύγουστο ο φίλος Θύμιος Παπανικολάου ("Ρεσάλτο" )έγραφε στο άρθρο του
 "Τα ακροδεξιά νεοταξικά παραρτήματα της αμάθειας και κουτοπονηριάς…":

Οι δωσίλογοι του μέλλοντος είναι ΟΛΑ τα καθεστωτικά κόμματα, τα ποικίλα Μαντεία των επιδοτούμενων εθνομηδενιστών και τα ιερατεία της πλανητικής παραπληροφόρησης (ΜΜΕ και τα διαδικτυακά παραρτήματά τους)…
Οι ρουφιάνοι του παρελθόντος είναι οι ιστορικοί δωσίλογοι της δεξιάς και ακροδεξιάς και τα σημερινά τους τέκνα της αφόρητης πατριδοκαπηλίας…
Οι ιστορικοί δωσίλογοι και οι σύγχρονοι δωσίλογοι είναι δίδυμοι αδελφοί με ποικίλες πολυχρωμίες: από «ακροδεξιούς» χρωματισμούς μέχρι «ακροαριστερούς».
Δεξιά – ακροδεξιά και νεοταξική «αριστερά» είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος: του πλανητικού, ιμπεριαλιστικού ολοκληρωτισμού. Ήταν ο Θύμιος που τον περασμένο Μάρτιο μας είχε αποκαλύψει τον ρόλο που έπαιζε ως υπεύθυνος "προπαγάνδας" του ΕΠΑΜ τότε , και κατόπιν παρ΄ολίγον συνυποψήφιος του Τσίπρα Ιφικράτης Αμυράς. Εκείνος δηλαδή που ως μέλος μιας ΜΚΟ δήλωνε ως ιδιότητα "Μηχανολόγος -Εκκλησία των Ελλήνων στο θρήσκευμα" (βλ. εδώ) .Μίας δηλαδή φανατικής οργάνωσης νεοειδωλολατρών - δωδεκαθεϊστών (βλ.εδώ ) η οποία δηλώνει στο επίσημο site της ότι :

"Δεν δικάζει τον εχθρό. Τον εξοντώνει. Δεν διεξάγει πόλεμο κατά ατόμων. Εξολοθρεύει ομαδικώς τις αντεθνικές δοξασίες. Δεν ψάχνει για στοιχεία που να αποδεικνύουν αξιόποινες πράξεις ατόμων. Η πρώτη ερώτηση που κάνουμε είναι: Λατρεύεις τους Πατρώους Θεούς; Η απάντηση θα καθορίσει την μοίρα του κατηγορουμένου. Αυτή είναι η ουσία του εμπόλεμου Ελληνισμού.
Ο Έλλην σκληρός απέναντι στον εαυτό του, πρέπει να είναι σκληρός απέναντι στον εχθρό. Όλα τα μαλθακά συναισθήματα φιλίας, ανοχής, αγάπης πρέπει να καταπνιγούν. Μόνο μία σκέψη, έναν σκοπό έχει στο μυαλό του ο Έλλην Πολεμιστής: Αμείλικτη εξόντωση των εχθρών του Έθνους και του Ελληνισμού. Για τον Έλληνα υπάρχει μία μόνο ευχαρίστηση: Η ολοκληρωτική νίκη στον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Με ψυχρή λογική, μακιαβελλική ηθική και ακούραστη καταδίωξη του στόχου, ο Έλλην Πολεμιστής πρέπει να είναι έτοιμος να πεθάνει και να εξολοθρεύσει οτιδήποτε στέκει εμπόδιο στο δρόμο για την παγκόσμια κυριαρχία του Ελληνισμού."

Εκείνος που που κατά την on camera δήλωσή του ανήκε και ανήκει στην "επαναστατική λενινιστική αριστερά" και που πρόσφατα στο eglimatikotita.gr υπερασπιζόμενος την Χρυσή Αυγή δήλωνε:

"Ο π@νάθλιος αρχηγός του Πασοκ, Βενιζέλος, σκοπεύει να προτείνει στην βουλή την Δευτέρα να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Η πρότασή του πρέπει να ενεργοποιήσει τα πολιτικά αντανακλαστικά όλων των Ελλήνων.Πρέπει να απαιτήσουμε όλοι μαζί να τεθεί εκτός νόμου το Πασοκ και η εσωτερική Τροϊκανή ληστοσυμμορία: Πασοκ-ΝΔ-Δημαρ.
Το τί εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή, και το τι διαφωνίες έχει έκαστος εξ ημών με το εν λόγω κόμμα, δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για να παριστάνει το Πασοκ τον εισαγγελέα. Σε τελευταία ανάλυση η Χρυσή Αυγή ούτε το μνημόνιο υπέγραψε, ούτε εκχώρησε εθνική κυριαρχία αμετακλήτως και άνευ όρων, ούτε έκλεψε χρήματα από το δημόσιο ταμείο. Ενώ για το Πασοκ, τί να πρωτοθυμηθούμε; Μιλάμε για το πιό άθλιο κόμμα της μεταπολιτεύσεως, για το πιό προδοτικό, για το πιό μισελληνικό κόμμα της βουλής που επί 35 χρόνια έχει εξαπολύσει διωγμό εναντίον οιουδήποτε υπερασπίζεται τον Λαό και την Πατρίδα.
Πριν λίγες ημέρες αυτό το άθλιο κόμμα είχε το θράσος μαζί με την Δημαρ και την Νέα Δημοκρατία να απορρίψει την πρόταση του Συριζα για εξεταστική επιτροπή για το πώς υπαχθήκαμε στο μνημόνιο. Στο Πασοκ προδίδουν την Ελλάδα και ύστερα έχουν το θράσος να παριστάνουν τους τιμητές και να ζητούν αντίπαλα κόμματα να τεθούν εκτός νόμου. Το βασικά επιχειρήματα του δωσίλογου Βενιζέλου είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι αντισυνταγματικό και αντικοινοβουλευτικό κόμμα. Φαίνεται ότι ο Βενιζέλος δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι όλη η Ελλάδα πνέει τα μένεα ενάντια στο κοινοβούλιο. Όσο για το Σύνταγμα αν κάποιος πρέπει να δικαστεί για την κατάλυσή του, αυτός είναι ο Βενιζέλος και η ηγεσία του Πασοκ, και όχι η Χρυσή Αυγή. Όσο για την κατηγορία του φιλοχουντικού κόμματος, θα συμφωνήσω. Αλλά με μία διαφορά.
Η χούντα που βιώνουμε σήμερα έχει επιβληθεί από το Πασοκ και όχι από την Χρυσή Αυγή. Το τελευταίο επιχείρημα που χρησιμοποιεί ο δωσίλογος Ευάγγελος Βενιζέλος κατά της Χρυσής Αυγής είναι τα περί ναζισμού. Δεν διαφωνώ ότι η Χρυσή Αυγή έχει ναζιστικό παρελθόν, αν και τώρα προσπαθεί να απορρίψει αυτό το παρελθόν. Το ζήτημα είναι ότι ο πιό πιστός δούλος του 4ου Ράιχ και των σημερινών ευρω-ναζί είναι ο Βενιζέλος και η κατοχική ληστοσυμμορία που αυτοαποκαλείται κυβέρνηση. Η οποία σε κάθε ευκαιρία προσκυνά την Μέρκελ με εμετικό τρόπο. Συνεπώς αν κάποιο κόμμα πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, αυτό είναι το Πασοκ. Το πανάθλιο κόμμα της προδοσίας και του δωσιλογισμού. Εκτός νόμου το πανάθλιο κόμμα του δωσιλογισμού. Εκτός νόμου το Πασόκ. Είναι απαίτηση όλων των Ελλήνων."

 Είναι αυτονόητο ότι δεν διαφωνώ σε όσα καταμαρτυρεί εναντίον του ΠΑΣΟΚ , προσθέτοντας όμως ότι ο Βενιζέλος παίζοντας τον ρόλο του "υπερ-δημοκράτη" και του "υπερασπιστή" της συνταγματικής τάξης, επί της ουσίας δίνει την καλύτερη "αβάντα" σε αυτούς που δήθεν κατηγορεί , και που είναι όπως προαναφέραμε συμπρωταγωνιστές σε αυτό το αισχρό νεοεποχήτικο έργο.

Ποιός θα ασχοληθεί με το τί υπάρχει κάτω απο το ροχ χαλί του Τσίπρα ή το μαυροκόκκινο του Μιχαλολιάκου όταν ένας δωσίλογος τους καταγγέλλει και τους βρίζει;
Ποιός εν μέσω τέτοιας κατοχικής λαίλαπας θα κάτσει να ασχοληθεί με το τι κρύβεται πίσω απο τις ευκαιριακές μουτσούνες του ΣΥΡΙΖΑ της Χ.Α και των άλλων καλικατζάρων της Νέας Εποχής;

Αφού σου λέει μιλάνε εναντίον του κεφαλαίου, των τραπεζών, της ολιγαρχίας ,αφού διαμαρτυρήθηκαν εναντίον του βλάκα που χλεύαζε τον Γέροντα Παϊσιο και έδωσαν το "παρών" σε μία διαμαρτυρία εναντίον του βλάσφημου "corpus christi", τότε είναι καλύτεροι απο τους προηγούμενους και θα τους ακολουθήσουμε.

Η "Νέα Εποχή" έχει φτιάξει δύο "πιάτα" τα οποία είναι τόσο καλά σερβιρισμένα και γαρνιρισμένα, που είναι σχεδόν βεβαιο ότι θα τραβήξουν απο την μύτη και τα μάτια τον πεινασμένο πλήν ανύποπτο Έλληνα.

Αν λοιπόν δεν είσαι "της εκκλησίας" και γουστάρεις πιάτο με ολίγον απο "αριστερά" αλλά με μπόλικη "Ευρώπη", θα δοκιμάσεις απο την σούπα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αν είσαι "χριστιανός" ή "απογοητευμένος δεξιός" και πεινάς για ...πατρίδα θα πέσεις με τα μούτρα στον χυλό της Χρυσής Αυγής.

Σε όσους αποφασίσουν να ...παρηγορήσουν την πείνα τους τρώγοντας απο αυτά τα δύο πιάτα ή απο και απο τα άλλα έφτιαξε το ίδο "μαγειρείο", εμείς το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι περαστικά αφού η δηλητηρίαση είναι δεδομένη.

Σχετικά άρθρα:


Το κρυφτούλι του ΣΥΡΙΖΑ με τον Αμυρά

" Έδιωξαν" τον Ιφικράτη και έφεραν τον Κουφοντίνα

Με Αμυράδες και Κασιδιάρηδες δεν κάνεις εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα αλλά ...εθνική αποτρίχωση (κοινώς "κασιδιάζεις")

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; (ΙΙ)
Στο περιοδικό ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (τεύχος 60) στο οποίο υπάρχει αποκαλυπτικό άρθρο για το πώς βλέπουν τον Ιησού Χριστό οι εθνικοσοσιαλιστές της Χ.Α.
"Χρυσή Αυγή" ο καλυτερος "θερμαστής" της ατμομηχανής του ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οι εντεταλμενοι "μαγαριστές" των αγώνων του λαού για ελευθερία και δικαιοσύνη


Ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ γίνεσαι διπλός "αποστάτης"
Γ. Καραμπελιά:"Οι σπόνσορες της Χρυσής Αυγής|
Χρυσή Αυγή: Παρέχει άλλοθι σε ΟΛΟΥΣ…
Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όσους θέλουν να "παντρέψουν" την "Παπαλάμπραινα" με τα εμετικά αποκρυφιστικά μουσικά κατασκευάσματα της σύγχρονης "εθνικιστικής μουσικής"
Μπροστά στις κάμερες "ορθόδοξοι" και πίσω απο αυτές "αποκρυφιστές" και "Χριστομάχοι"
Γιατί οι όψιμοι υπερασπιστές του Γέροντος Παϊσίου και της Ορθοδοξίας δεν κατέθεσαν και εναντίον των βλάσφημων εικονων που είναι αναρτημένες απο τα ιδεολογικά αδέλφια τους;
Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όσους μπερδεύουν τις κουδούνες των τραγόμορφων λύκων με την καμπάνα της Εκκλησίας
Η "αντισυστημική" Χρυσή Αυγή σε ρόλο προστάτη του ομίλου Λάτση
Ένα αντιχριστιανικό εγχειρίδιο απο τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής
Προς Ορθόδοξους χριστιανούς
Γιατί η Χρυσή Αυγή
είναι φορέας αντιχριστιανικών αντιλήψεων και πρακτικών
( Ντοκουμέντο)

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ
Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι αντιχριστιανισμός
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;
Είσαι Ορθόδοξος Χριστιανός και ψήφισες "Χρυσή Αυγή"; Δες τουλάχιστον τι έκανες!!!
Τα "Εθνικιστικά κινήματα" και ο Αποκρυφισμός - Επειδή κάποια στιγμή πρέπει να καθαρίζονται οι "τσίμπλες" στα μάτια
BLACK METAL ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ;
Ψήφος στην "Χρυσή Αυγή" = Ομολογία άρνησης του Χριστού
ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ & ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ: ΟΙ ΡΟΥΝΟΙ ΩΣ ΜΑΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ
Ο πρώην ταμίας της "Χρυσής Αυγής" βγάζει στη "φόρα" τα "άπλυτα" της φασιστικής οργάνωσης
Φάκελλος "Χρυσή Αυγή" : Aν είναι αυτοί "πατριώτες" τότε η Μέρκελ του Δ΄Ράιχ θα πρέπει να ανακηρυχθεί εθνική μας ηρωίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου