Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ


Μόλις λίγες ημέρες μετά την τελευταία μας ανάρτηση, η ίδια η Χρυσή Αυγή, φρόντισε να επιβεβαιώσει τα όσα υποστηρίξαμε.
Χουντική σημαία ύψωσαν οι “νεοναζί”, σε συγκέντρωση στο Ηράκλειο Κρήτης. Την γνωστή μασωνική σημαία του φοίνικα που αναγεννάται. Εκτός από την “χρυσή αυγή” του ελληνισμού, έχουμε και την “αναγέννηση” του ελληνισμού…
Μετά την συγκέντρωση στον Μελιγαλά, ήρθε και η σημαία της 21ης Απριλίου να συμπληρώσει την εικόνα που επίμονα προβάλλουν τα μεγάλα ΜΜΕ, δηλαδή αυτήν του φασίστα και νεοναζί χρυσαυγίτη, που τάχα μου απειλεί την δημοκρατία.
Ο τίτλος του “εβραιομασώνου” δεν δίδεται τυχαία. Εβραίοι είναι οι ιδιοκτήτες των μέσων ενημέρωσης, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παγκοσμίως. Μασώνοι είναι φυσικά αυτοί που πιστεύουν και χρησιμοποιούν μασωνικά σύμβολα και ονομασίες. Το ίδιο κακό είναι όμως να σε παρασύρουν και να σε κατευθύνουν, αυτοί οι οποίοι πιστεύουν στη μασωνία.
Κάπως έτσι φτάνουμε στον “τραμπουκισμό”, που παρουσιάζεται ως πρότυπο στα ΜΜΕ. Ο τραμπούκος χρυσαυγίτης, απαξιώνει την επιχειρηματολογία και υποβιβάζει την πολιτική αντιπαράθεση σε μαγκιές και ξύλο. Παρατηρούμε με έκπληξη αυτή την απαξίωση του λόγου και εν τέλει της ίδιας της λογικής. Για ποιον λόγο να παίζεις ξύλο και να κάνεις τον μάγκα, την στιγμή που μπορείς να τελειώσεις όλο αυτό το σύστημα των γραικύλων ανθελλήνων με επιχειρήματα, μιας και σου δίνεται βήμα στα μεγάλα ΜΜΕ; Μιλάμε δηλαδή για πνευματικό ξεπεσμό. Η ίδια η πνευματική κατάπτωση, ξεκινά από τους Χρυσαυγίτες. Στην ίδια κατρακύλα μας σπρώχνουν όλα τα τηλεσκουπίδια, είτε μιλάμε για τουρκικά σίριαλ, είτε για ακατάλληλους πολιτικούς. Και οι δύο πνευματικό θάνατο επιφέρουν. Τα πρώτα με την τηλεοπτική παθητική αποβλάκωση και προσβολή των ελληνικών ιερών και οι δεύτεροι αφαιρώντας το στοιχείο του διαλόγου και ξεφτιλίζοντας την Ελλάδα, σαν μία χώρα πολιτικών αντιδημοκρατών που παίζουν μπουνιές.
Αυτή η Ελλάδα της “μαγκιάς”, κάποιοι θέλουν να φτάσει να κάνει τους μάγκες, ακόμα πιο μάγκες, κάνοντάς τους κυβέρνηση, ώστε να την παρασύρουν σε σφάλματα ανεπανόρθωτα.
Σαν να μη μας έφταναν όλες οι προηγούμενες, μία νέα χούντα, ετοιμάζεται. Αυτή της Χρυσής Αυγής, είτε θα είναι κανονική χούντα, είτε ψηφισμένη, με τη βοήθεια από τα βοθροκάναλα, κυβέρνησι. Τέτοιο άνοιγμα της Χρυσής Αυγής προς τους λησμονούντες την χούντα, δεν το περιμέναμε είναι η αλήθεια.

Η προσπάθεια που κάνουν όμως κάποιοι είναι ολοφάνερη και έχει να κάνει με την πνευματική παρακμή της Ελλάδος. Δεν γίνεται να μένουμε απαθείς μπροστά στην απόλυτη ηλιθιότητα της υποτιθέμενης “ψευτοαναγέννησης” ενός δήθεν “νεοφασισμού”.

Ο ερχομός των “εθνικιστών” της Χρυσής Αυγής, αποδείχθηκε το απόλυτα “στημένο” γεγονός της χρονιάς.
Το αποδεικνύει η κατώτερη των περιστάσεων δράση της. Το αποδεικνύει ο δήθεν αντισιωνισμός που την διακρίνει και εκφράζεται με χαζά “κλισέ” και επιχειρηματολογία του τύπου “και ο Μαρξ Εβραίος ήταν”. Ένα κόμμα, που από το 0,3%, έφτασε να διεκδικεί την δεύτερη θέση στις εκλογές, με ιδεολογία φιλοναζιστική και ανύπαρκτο πνευματικό έργο, δεν μπορεί παρά να είναι ένα παραμύθι, το οποίο επιθυμούν να μας κάνουν να πιστέψουμε. Το κλασικό πλέον παραμύθι, αυτό του κακού Έλληνα “πατριώτη” και “λάτρη του φασισμού”. Μιλάμε δηλαδή για το Εβραιομασωνικό μίσος, το οποίο πάντα επιδώκει να ξεφτιλίσει όλες τις ελληνικές και ελληνοχριστιανικές αξίες και να μας αποκόψει από αυτές.
Έχουμε ξαναπεί, πως ούτε τα λεφτά μας θέλουν, ούτε θα χαθεί η χώρα για τα κλεμμένα ευρώ. Την πατρίδα μας θέλουν να μας πάρουν, όχι τα ευρώ μας. Γι’αυτό τον τελευταίο καιρό εντείνουν τις εμφάνισή τους, με τους Σουλεϊμάν και τα “πουλάκια” που τραγουδάνε, και τον γενικότερο ξεπεσμό, ο οποίος τολμάμε να πούμε οτι διαδίδεται από τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης με τόνους βάρβαρου υλικού. Αυτό επιθυμούν για μας τα βρωμόσκυλα που μισούσαν και μισούν τους Έλληνες και τους Χριστιανούς, την απομάκρυνσή μας από τον ελληνικό πολιτισμό.

Πως λέγεται λοιπόν αυτός ο οποίος δηλώνει πίστη σε μασωνικά σύμβολα;

Πως λέγεται αυτός που αντί να εκπροσωπεί επάξια τον ελληνικό λαό και να τον υπερασπίζεται με “ελληνικό” λόγο, περιφέρεται δημόσια και παίζει τον μάγκα;

Πως λέγεται αυτός, που ενώ καταγγέλει ως προδότες και αλήτες τους πολιτικούς, βάζει στην τσέπη αρκετές χιλιάδες ευρώ, όπως πολλοί ξεφτίλες συνάδελφοί του, που ενώ ο λαός πεινάει, εκείνοι συνεχίζουν να εισπράττουν;
Τι πρότυπο πολιτικού και τι πρότυπο ζωής ακολουθεί κάποιος που πράττει τα παραπάνω; Ελληνοχριστιανικό ή εβραιομασωνικό;
Ήρθαν λοιπόν οι “Μεταξικοί”, “Χιτλερικοί” και “Χουντικοί”. Πως γίνεται, άνθρωποι οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν αν πρέπει να επιχειρηματολογήσουν ή να παίξουν μπουνιές, να θεωρούνται ιδεολόγοι και “εθνικιστές”; Πως ξέρουν να ξεχωρίζουν ιδεολογίες και απόψεις, αυτοί που δεν ξέρουν τη διαφορά της λογικής προσέγγισης, από τη μαγκιά και το ξύλο;
Το μίγμα της υποτιθέμενης ιδεολογικής προέλευσης του χρυσαυγίτη, εκτός του οτι φυσικά δεν εκπροσωπεί κανέναν Έλληνα, είναι επικίνδυνο και αυτό διότι υπάρχει ήδη στην Ελλάδα, έντονη αριστερής ιδεολογίας δράση, που προέρχεται από ξένα κέντρα, είναι καλά οργανωμένη και δεν θα διστάσει φυσικά να συγκρουστεί βιαίως με το “κατεστημένο”, αν αυτό εκπροσωπηθεί ποτέ από την Χρυσή Αυγή.
Έχουμε λοιπόν μία πολύ δύσκολη κατάσταση ν’αντιμετωπίσουμε, την οποία κάποιοι θέλουν, απ’ότι φαίνεται, να την οδηγήσουν σε εμφύλια σύγκρουση. Ας αποτινάξουμε και ας εκδιωχθούν επιτέλους όλα τα στοιχεία, “ακροδεξιά” και “ακροαριστερά”, μαζί με τα εβραιομασωνικά αφεντικά τους που επιβάλλουν στην πατρίδα μας τον πνευματικό ξεπεσμό και ας οδηγηθούμε στη νίκη. Μέρα με τη μέρα πλησιάζει, όσο κι αν μας πολεμούν λυσσαλέα τα παρακμιακά αποβράσματα.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΥΓΟΠΟΥΛΟΣ
ellaselasforos.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου