Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΗΜΙΤΡΕΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: «ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!»

Πάει, αποτρελάθηκε εντελώς ο "ελληνοαρχαιολάτρης" Notis!

Θα προσπαθήσουμε να είμαστε επιεικείς απέναντι σε άτομα με εμφανή προβλήματα λογικής και κατανόησης, όπως ο εν λόγω τραγουδιάρης. Είναι απαραίτητο αυτό, μιας και τα ναρκωτικά (μεταφορικά και κυριολεκτικά) πειράζουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο και αν συνδυαστούν με αθεράπευτα συμπλέγματα, καταλήγουν μοιραία!
Διαβάστε λοιπόν τις νέες αρλούμπες του Notis, που κάποιοι (αφελείς) συμπατριώτες μας θεωρούν και...πρότυπο πατριώτη:
Αιρετικές έως σοκαριστικές δηλώσεις κάνει ο Νότης Σφακιανάκης μιλώντας στο tralala.gr. Στη συνέντευξη του μιλάει για τη Χρυσή Αυγή, το μποϊκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα, τους εξωγήινους, για τον δικτάτορα Παπαδόπουλο και τον για τον χριστιανισμό.

Μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξη του:

«Υπάρχει εξωγήινη ζωή και υπάρχουν αποδείξεις, για όντα νοήμονα, τα οποία υπάρχουν και έχουν κάνει επισκέψεις. Αυτά τα γνωρίζουμε, διότι έχουν αφήσει τα χνάρια τους. Ο Παρθενών δεν γίνεται να είναι δημιούργημα από άνθρωπο, όπως και οι πυραμίδες»

«Με καταπιέζει η χριστιανική θρησκεία στην πατρίδα μου, όταν παρεμβαίνουν και μου λένε πως πρέπει να γράψω στην ταυτότητά μου πως είμαι χριστιανός. Ποτέ δεν ήμουν και αν το πω θα αρχίσουν οι άνθρωποι και θα έχουν αντίθεση με μένα, σε σημείο εμπόλεμης κατάστασης».

«Το διαδίκτυο ή αλλιώς ο «Μεγάλος αδερφός» δεν μπορεί να βοηθήσει. Είναι απόλυτο σε όλα, μια απίστευτη παραπληροφόρηση. Είναι ο φασισμός της απληστίας, της άγνοιας, της πορνογραφίας, της παραπληροφόρησης και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο».

«Ή θα φτιάξεις μια πραγματική αστυνομία, που θα πληρώνεται από τον λαό και θα κάνει αυτό που πρέπει, δηλαδή να προστατεύει τον πολίτη από όλες τις απόψεις, ή θα πάρεις τον νόμο στα χέρια σου. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Η Χρυσή Αυγή πιστεύω πως είναι η σημερινή «17 Νοέμβρη». Θυμάμαι όταν ακόμα υπήρχε η 17 Νοέμβρη, έκανε κάποιους από τους μεγάλο – καρχαρίες, με διάφορα τερτίπια να σπαρταράνε, και κάποια στιγμή τους στέλνει ένα ραβασάκι μέσω κάποιας εφημερίδος – ανεξάρτητα αν στο τέλος αποκαλύφθηκε πως το πράγμα ήταν διαφορετικό – και τους είπε «κάτσε καλά, γιατί θα είσαι το επόμενο κελεπούρι μας». Έτσι λοιπόν, μαζευόταν το πράγμα και σφίγγανε οι κώ@@ι. Τώρα μέσα στη βουλή γίνονται όλα αυτά που ξέρουμε όλοι, διότι από εκεί που είχαμε μάθει να μιλάμε και να λέμε ότι γουστάρουμε και να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλο, δεν το κάνουν πια για να μπουν μέσα στη κλίκα. Γιατί κλίκες είναι μέσα στη βουλή, και για να τους αποδεχτούν οι παλαιότεροι σηκώνεται ο άλλος και λέει ψέματα, κάτι που δεν επιτρεπόταν στο παρελθόν».

«Τελικά ο μόνος μάγκας σε αυτόν τον τόπο, μετά τον Ιωάννη Μεταξά που είπε το "Όχι" εξ' ονόματός μας, ο αμέσως επόμενος μάγκας, δυστυχώς ήταν πάλι δικτάτορας, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ο οποίος είχε το σθένος, την ανδρεία, να τον καταδικάσει η πατρίδα του και να πάει στη φυλακή και να πεθάνει εκεί, χωρίς να ζητήσει χάρη, γιατί θα αποδεχόταν πως έβλαψε την πατρίδα του, ενώ αυτός ήταν πραγματικά πατριώτης».

«Η Χρυσή Αυγή φάνηκε ότι έχει πειθαρχία, βάση της συμπεριφοράς και των λεγόμενών τους, αλλά τελικά θέλουν και αυτοί να πιάσουν μια μερίδα πολιτών, τους χριστιανούς, τους Έλληνες. Δεν έχει δουλειά ο χριστιανισμός με τον ελληνισμό. Αυτό είναι δύο άκρα αντίθετα. Δεν μπαίνω σε αυτή την διαδικασία»
ΠΗΓΗ.
ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ;;;
Το ότι τον Παρθενώνα και τις Πυραμίδες τα έχτισαν εξωγήινοι;;;
Το άσβεστο μίσος για τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, μιας και ο συγκεκριμένος δρα ως πρακτοράκος ξενόφερτων, εβραιομασονικών συμφερόντων;
Αλήθεια "ελληναρά" Notis Sfakianakis - είσαι τόσο "ελληνολάτρης" που ούτε το όνομά σου δεν καταδέχεσαι να γράψεις στα ελληνικά!!! - πώς ακριβώς σε...καταπιέζει ο Χριστιανισμός;
Δεν το έμαθες πως από τις ταυτότητες καταργήθηκε η αναγραφή Θρησκεύματος, μετά από ενέργειες του εβραϊκού λόμπυ στην Ελλάδα;;;
Πώς λοιπόν "καταπιέζεσαι"; Μήπως αυτοί που πραγματικά καταπιέζονται και ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ, είναι οι Χριστιανοί;
Όσο για το αν έχει δουλειά ο Χριστιανισμός με τον Ελληνισμό, ασφαλώς δεν έχουν το δικαίωμα πρακτοράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων σα του λόγου σου να το κρίνουν!
Μιλάνε γι' αυτόν οι Αγωνιστές του 1821, ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Είσαι πολύ τυχερός που δεν ζουν πλέον, γιατί διαφορετικά ΘΑ ΣΕ ΕΣΦΑΖΑΝ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ!!!
Ειδικά ο Κολοκοτρώνης, που ήταν πιστός Χριστιανός (άρα "μη Έλληνας", σύμφωνα με τον Notis), είμαστε βέβαιοι πως θα σε έκανε...κομματάκια, αφού πρώτα θα προσευχόταν στην ΠΑΝΑΓΙΑ!!!
Μαζέψουν λοιπόν ημίτρελε Sfakianakis και μην ασχολείσαι με θέματα, έννοιες και καταστάσεις που δεν μπορείς όχι να σπιλώσεις, αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΝ να ακουμπήσεις!
Εκδούλευσε πατριωτιλίκι στα κορόϊδα, πέτα και καμιά μπαρούφα για εξωγήινους, αλλά μέχρι εκεί!
Ο ρόλος σου άλλωστε, είναι γνωστός και σκοπεύει ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, μαζί με κάτι άλλα γνωστά και μη εξαιρεταία πρακτοράκια των εβραιομασωνικών στοών!
Υ.Γ. Ενδιαφέρουσα η επίθεση στην Χ.Α (τη...νέα 17 Νοέμβρη!!!), επειδή "θέλει να πιάσει μια μερίδα Χριστιανών": Γιατί δεν τους ζητάς, τρελάρα Notis, να κηρύξουν διωγμό στην Εκκλησία, ως άλλοι Νέρωνες και Διοκλητιανοί;
Υ.Γ.2. Επίσης ενδιαφέρουσα η ολομέτωπη επίθεση στο Διαδίκτυο: Θα ξυπνήσουν άραγε τα πρόβατα (όπως λέει και το τραγούδι του Sfakianakis) και θα καταλάβουν πως το...ίνδαλμά τους είναι ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...;

πηγή
ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/12/blog-post_2066.html#ixzz2E04e5Ttz


Αναγνώστης: «Ο ΝΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ!»


Σχόλιο στο ΗΜΙΤΡΕΛΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: «ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!»

ΠΑΙΔΙΑ Ο ΝΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΔΙΧΑΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΕΚΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Ο ΑΡΡΗΚΤΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ! ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΤΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΩΘΗΚΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΤΟΝΑΣ, ΣΤΑ ΨΑΛΤΗΡΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ Η ΓΛΩΣΣΑ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΕΚΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΥΦΟ!!!

Αναγνώστης

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/12/blog-post_9345.html#ixzz2E04mduC7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου