Κάποια στιγμή περνούν απο το σημείο που γίνεται η αφισοκόλληση 5-6 παιδιά ηλικίας 15-16 ετών. Ένα απο αυτά τα παιδιά όπως το συνηθίζουν άλλωστε τα παιδιά τράβηξε μια αφίσσα απο το τοίχο. Κάποιος απο τους antifa τους είδε απο μακριά και τηλεφώνησε και μαζεύτηκαν γύρω στα 50 άτομα antifa με αλυσίδες και σιδηρογροθιές και κτύπαγαν τα παιδιά.

Κάποιος μεγαλύτερος περνούσε τυχαία απο εκεί, σταμάτησε το αυτοκίνητό του και προσπάθησε να σώσει τα παιδιά. Δυστυχώς για αυτόν, τον σακάτεψαν στο ξύλο, του έσπασαν μερικά πλευρά και πήγε και αυτός στο νοσοκομείο με τα παιδιά. Στο νοσοκομείο οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου είπαν οτι αυτό γίνεται συστηματικά τις τελευταίες μέρες και ακούγεται συνεχώς το όνομα των antifa.

Πιθανολογείται οτι γίνονται εσκεμμένα οι τραμπουκισμοί αυτοί προκειμένου να προκαλέσουν τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής για να εκτραπούν τα πράγματα και να πληγεί ο πατριωτικός χώρος.

Φυσικά δεν πρέπει να πέσει κανείς στην παγίδα και τις προκλήσεις, ούτε πρέπει να φοβηθούμε την τρομοκρατία τους.

Απεναντίας πρέπει να γίνει μια σοβαρή έρευνα απο την αστυνομία, ποιοί είναι οι antifa, τις διασυνδέσεις τους με τις άλλες οργανώσεις antifa σε όλη τη Γη και πρέπει να αντιμετωπιστούν σαν τρομοκρατικές οργανώσεις αφού κάνουν τέτοιες πράξεις.

Ποιός συντονίζει τους antifa σε παγκόσμιο επίπεδο;

Δείτε σε αυτά τα άρθρα ποια είναι τα πιστεύω και τι κρύβεται πίσω απο τους antifa.

ΟΙ ANTIFA ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


πηγή:http://anti-ntp.net/page/2/#feed