Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΞΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ «ΘΗΡΙΟΥ» ΠΗΓΗ : PERIERGAA: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΞΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ «ΘΗΡΙΟΥ»



Είναι γεγονός πως η εποχή μας παρουσιάζει μια θλιβερή πρωτοτυπία σε σχέση με παλαιότερες εποχές. Την έντονη και..
μάλιστα ελεύθερη δραστηριότητα των σκοτεινών δυνάμεων στο δυτικό χριστιανικό κόσμο. Παλαιότερα δεν υπήρχαν πχ Σχολές ή καταστήματα ειδών Μαγείας και εκκλησία του Σατανά ή αν υπήρχαν δεν λειτουργούσαν ελεύθερα και επίσημα, στο φως της δημοσιότητας και στο προσκήνιο του κοινωνικού βίου. Αντίθετα, κινούνταν με προφυλάξεις στο περιθώριο της δημόσιας ζωής, στο "σκότος" για να αποφύγουν την κοινωνική κατακραυγή.
Σήμερα, κάποιες τουλάχιστον από τις σκοτεινές δυνάμεις, όχι μόνο κινούνται στο φως της δημόσιας ζωής, αλλά και προκαλούν εξαγγέλλοντας το δήθεν τέλος του Χριστιανισμού και την αυγή μιας "Νέας Εποχής", της εποχής του Υδροχόου.
Η ιστορία ξεκίνησε από τον πνευματισμό της Έλενας Μπλαβάτσκυ, του Αρθουρ Κόναν Ντόυλ και άλλων για να καταλήξει στην ίδρυση της Σατανιστικής Εκκλησίας και μια σειρά άλλη παρόμοιων σατανικών ιδρυμάτων που μάχονται ανοιχτά το Χριστιανισμό και εξαγγέλλουν την έλευση ενός καινούργιου Μεσσία. Το βιβλίο της Αλις Μπέιλυ"η επανεμφάνιση του Χριστού" είναι χαρακτηριστικό αυτής της τάσης. Ολόκληρο το κίνημα της "νέας εποχής" περιστρέφεται γύρω από αυτόν τον άξονα, της αναμονής ενός νέου Μεσσία. Δεν αναφερόμαστε σε περιπτώσεις σχιζοφρενών σατανιστών που νόμιζαν ότι είναι ο Αντίχριστος. Γιατί υπήρχαν και υπάρχουν ΄και τέτοιοι. Μιλάμε για συνειδητοποιημένη αναμονή του θηρίου. Γενικότερα διαπιστώνεται η ύπαρξης μιας προσμονής, μιας προσδοκίας στο χώρο των σκοτεινών δυνάμεων, μιας ελπίδας ότι ήρθε η ώρα τους.

Αυτή τη θεωρία την είδαμε να εκφράζεται ως διακαής πόθος σε γραπτά επιφανών εκπροσώπων της "Νέας Εποχής" ή ως λαχτάρα για την έλευση του θηρίου της Αποκάλυψης σε γραπτά επιφανών μάγων. την είδαμε ως απλή αναφορά σε λαϊκά εγχειρίδια αστρολογίας ή σε best sellers να ασκεί την επίδρασή της στα λαϊκά στρώματα. Αλλά και να κυκλοφορεί ως διάχυτη αντίληψη, ως επιθυμία για κάτι νέο, καλύτερο και ανώτερο. Όπως ήταν φυσικό όλη αυτή η κίνηση ενεργοποίησε τον συναγερμό στα επιτελεία διαφόρων χριστιανικών ομάδων που οχι αδικαιολόγητα τον θεώρησαν σαν σημείο των καιρών.
Από το βιβλίο "Η Διδασκαλία των Πατέρων της Εκκλησίας για τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ"

πηγή:
http://greeknation.blogspot.gr
http://periergaa.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου