Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΗΡΩΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο BAΞΕΒΑΝΗΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ "ΗΡΩΑΣ" ΕΙΝΑΙ...


BAΞΕΒΑΝΗΣ, Η ΟΜΙΧΛΩΔΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (ΠΤΕ)

Από πολύ καιρό θέλω να γράψω για αυτόν τον ψεύτη!
Αυτόν που χρησιμοποιώντας αθέατους "μάρτυρες" και αποκόπτοντας τμήμα κάποιου βίντεο κατηγορεί τον αγ. γέροντα Ιωσήφ Βατοπεδινό για παιδεραστεία!!! 
Είναι από τους πρωτομάστορες της κατασκευής του "σκανδάλου" του Βατοπεδίου που έρριξε την κυβέρνηση Καραμανλή, για να έρθει η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου και να βάλει τη χώρα σιδηροδέσμια στην δουλεία των "αγορών". 
Από τον Σεπτέμβριο του 2007 πάλευε να "αναδείξει" το "σκάνδαλο" και "τα στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί από την έρευνα ήταν συγκλονιστικά"όπως λέει ο ίδιος στο άρθρο του 
Βατοπαίδι – Συνωμοσία, Αποκρυφισμός και Εξουσία 
όπου οι περιγραφές για τον άγιο γέροντα είναι ανατριχιαστικές για την αισχρότητά τους,περιγραφές που δεν τόλμησε να κάνει ούτε στο επαίσχυντο "ντοκυμαντέρ" προφανώς γιατί φοβήθηκε ότι το μέγεθος του ψεύδους στο γυαλί θα ξεσήκωνε τον κόσμο!!!

Ιδού τί δημοσιογραφία υπηρετεί ο ιππότης της "λίστας" που συνελήφθη κινηματογραφικά, αφού πρόλαβε να κάνει δηλώσεις on camera, τις οποίες έκλεισε λέγοντας 
"...σας αφήνω τώρα, γιατί πρέπει να συλληφθώ" και ο οποίος αθωώθηκε (παρά την εισαγγελική πρόταση για ενοχή του)  λέγοντας για την αθώωσή του ότι  "η απόφαση βγήκε μέσα από τις εξελίξεις" ( και όχι από αυτό που επιτάσσει το δίκαιο!!!)

BAΞΕΒΑΝΗΣ Ο ΙΤΑΜΟΣ ΥΒΡΙΣΤΗΣ 
ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ

Θα μπορούσαμε να γράφουμε ώρες για την εκπομπή του Βαξεβάνη "Το κουτί της Πανδώρας" με τίτλο "Η αδελφότητα του Βατοπεδίου" γι αυτό το μνημείο αισχρότητας, με το οποίο επιχειρεί να σπιλώσει την τίμια μορφή του αγίου γέροντος Ιωσήφ.

Θα αρκεστούμε σε δυό τρία από τα λεγόμενα και δεικνύμενα στην εκπομπή αυτή, που βγάζουν μάτι για την "κατασκευή" τους. 


Πρώτα απ΄όλα, χρησιμοποιεί ως κύριο μάρτυρα έναν φερόμενο ως ιερέα, του οποίου μόνον η φωνή ακούγεται και ταυτόχρονα επιδεικνύεται μία αλλοιωμένη ψηφιακά φωτογραφία ιερέως με τίτλο "ιερέας στην Κύπρο"! Δηλαδή ψύλος στ΄άχυρα!
Με αυτόν ως κύριο μοχλό στήνει την συκοφαντία.
Αυτό πράγματι είναι υψηλή δημοσιογραφία!
Κατόπιν για να δώσει κύρος, βάζει σε διάφορα τμήματα της εκπομπής τον νύν Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο με τον οποίον υπήρξαν διαφωνίες, όπως ο ίδιος λέγει, όταν ήταν μητροπολίτης Πάφου και ο οποίος δεν θέλει να μιλήσει περαιτέρω, γιατι ξέρει ότι τότε τους έδιωξε άδικα. Επίσης ξέρει ότι κατά την εκλογή αρχιεπισκόπου,  άν και προηγείτο ο Λεμεσού, όταν μετά την οριακή και επεισοδιακή επικράτηση του Χρυσοστόμου, ζήτησαν οι επιτελείς του Αθανασίου να κάνει ένσταση (την οποία άν έκανε θα την κέρδιζε), ο Λεμεσού παρητήθη υπέρ του Χρυσοστόμου και έτσι αυτός εξελέγη αρχιεπίσκοπος. Άρα όταν
ο Βαξεβάνης λέει και στο ανωτέρω υβριστικό άρθρο και στο βίντεο ότι "ο Ιωσήφ είχε προφητεύσει την εκλογή του Αθανασίου" για να δείξει ότι είναι ψευδοπροφήτης,  άν και δεν γνωρίζουμε τέτοια πρόρρηση του αγ. γέροντος, πάλι σωστή ήταν, αλλά απετράπη από την ταπείνωση του μητροπολίτου Αθανασίου που παρητήθη...

Ο μόνος πραγματικός μάρτυρας, που μιλάει απαθώς για την συνοδεία του γέροντος Ιωσήφ, είναι ο ιερομόναχος Βαρνάβας ο οποίος λέει ότι όταν πήγε στο μοναστήρι βρήκε τον γέροντα Ιωσήφ με δύο άλλους μοναχούς και ζούσαν καλά! (θέση 12.40 του βίντεο) και ο οποίος αποκαλύπτει αργότερα ότι κάποιοι "φίλοι"της συνοδείας που μπαινόβγαιναν στο μοναστήρι άν και ήταν άβατο (ποιός ξέρει από που σταλμένοι) αυτοί τους κατηγόρησαν (βλ. συκοφάντησαν) στον τότε αρχιεπίσκοπο 
Κύπρου Χρυσόστομο!!! (θέση14.20 του βίντεο) 

 Η συκοφαντία του αγ. γέροντος συνεχίζεται από τον αθέατο ιερέα που στη θέση 14.50 του βίντεο ισχυρίζεται ότι τάχα οι παράδελφοί του παπα-Χαράλαμπος, Εφραίμ Κατουνακιώτης και Εφραίμ οτότε Καθηγούμενος της Ι. Μ. Φιλοθέου, θα φώναζαν "ανάξιος", αν τολμούσε ο γ. Ιωσήφ να χειροτονηθεί ιερεύς!
Διότι ο συκοφάντης "ιερέας" τον κατηγορεί αρχικά για λαγνεία με μοναχές και μετά για "παιδεραστία. Βλέπετε δεν έχουν αποφασίσει κι αυτοί τί ήταν ο αγ. γέροντας. Παιδεραστής ή γυναικάς;


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ



Στη θέση 20.37 του βίντεο της εκπομπής, αφού έχουν εξαπολυθεί οι κατηγορίες για παιδεραστία,χρησιμοποιεί ένα απόσπασμα από ένα βίντεο του 2007 με τίτλο "έρχονται μεγάλοι πειρασμοί" όπου τα λόγια του γέροντα διακόπτει ένας πατέρας με τα δύο παιδιά του και ο γέροντας ζητάει να πάρει το παιδί στην αγκαλιά του και να φωτογραφηθεί μαζί του. Μόλις ο γέροντας αγκαλιάζει το παιδάκι το απόσπασμα κόβεται και μένει η εντύπωση του γέροντα που φωτογραφίζεται αγκαλιά με το παιδάκι, ώστε να υποννοείται σαφώς η παιδοφιλία... Εμείς όμως θα αποκαλύψουμε την σκευωρία!!! 
  
ΙΔΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο 

ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ BAΞΕΒΑΝΗΣ 

Αρχίζει κατακεραυνώνοντας την τηλεόραση που διδάσκει τις πολλαπλές σχέσεις αντρών και γυναικών.Εκεί διακόπτει ο πατέρας με τα δύο αγόρια! Ο γέροντας ζητάει από τον πατέρα να φωτογραφήσει τον μικρό γυιό του μαζί του! 

Στο σημείο 0.56 είναι που κόβει το βίντεο στην εκπομπή του ο Βαξεβάνης , όμως εδώ θα δείτε την αποκαλυπτική συνέχεια, τον αγιο γέροντα που λέει στο παιδάκι ότι όταν η μητέρα σου δεί την φωτογραφία (πράγμα που σημαίνει ότι ο γέροντας δεν θέλει την φωτογραφία για τον εαυτό του) θα ζηλέψει που ο γυιός της φωτογραφήθηκε με τον γέροντα (ενώ εκείνη δεν μπορεί να πάει στοΑγιον Όρος), γιαυτό του λέει να της πεί ότι ο γέροντας την θεωρεί κόρη του, για να της δώσει χαρά.

Παρατηρείστε πώς αγκαλιάζει το παιδάκι τον γέροντα, πώς τον σφίγγει και πώς όταν ο γέροντας το αφήνει, εκείνο κάνει μια ασυναίσθητη κίνηση να κρατήσει το χέρι του γέροντα σφιγμένο γύρω του. Τέλος όταν φεύγει απο τον γέροντα το παιδάκι, δείτε πως ενώ το χέρι του γέροντα είναι ακουμπισμένο στο μπράτσο της πολυθρόνας, το παιδάκι του χαϊδεύει το χέρι.
Εκτός του ότι ο πατέρας είναι παρών και φωτογραφίζει, το παιδάκι εάν ένοιωθε ότι υπάρχει έστω και υπόνοια σεξουαλικής παρενοχλήσεως θα είχε αυτήν την συμπεριφορά;
Απλά ο γέροντας είδε την ψυχή του παιδιού και θέλησε να το προικίσει με μια φωτογραφία μαζί του.Του λέει άλλωστε ξεκάθαρα: "αγγελούδι μου". 

Στο τέλος δε λέει "Δόξα Σοι Χριστέ Βασιλεύ Παντοκράτωρ" προφανώς δοξάζοντας το Θεό γιατί υπάρχουν ακόμα αγνές ψυχές.

Αμέσως δε μετά αρχίζει να λέει για τους μεγάλους πειρασμούς που έρχονται, κατακεραυνώνοντας (ο συκοφαντούμενος ως παιδόφιλος) την ομοφιλοφυλία!!!




"

Αυτά δεν τα είδε στο βίντεο ο Βαξεβάνης;
Δεν είχε την στοιχειώδη αντίληψη για να καταλάβει την καθαρότητα του αγίου γέροντος;

Απλά για να κατασκευάσει την άθλια συκοφαντία του, έκοψε το απόσπασμα που τον βόλευε και αδιαφορώντας για την αλήθεια, όπως όλοι οι ψεύτες, το έραψε στο θλιβερό πάτσογουρκ της εκπομπής του.

Ιδού όμως και οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν το άλλο θλιβερό ψέμα που λέγεται στην εκπομπή ότι δηλαδή οι παράδελφοί του, θα φώναζαν "ανάξιος" εάν χειροτονείτο ιερεύς


Με τον παραδελφό του μακαριστό παπα- Χαράλαμπο, τότε Ηγούμενο της Μονής Διονυσίου σε επίσκεψή του στη Νέα Σκήτη (1986).


Με τον παραδελφό του μακαριστό παπα- Χαράλαμπο
τότε Ηγούμενο της Μονής Διονυσίου σε επίσκεψή του 
στη Νέα Σκήτη (1986).Αυτός είναι ο ένας από τους τρείς ιερομόναχους που σύμφωνα με τον παπά-αθέατο που βγάζει στην αθλια εκπομπή του ο Βαξεβάνης, θα φώναζε έξι χρόνια πριν από την φωτογραφία, "ανάξιος" στην υποτιθέμενη χειροτονία του γέροντα Ιωσήφ (στη θέση 14.50 του βίντεο)!!!



joseph6

Με τον αγ. γέροντα Παΐσιο και τον μετέπειτα μητροπολίτη Λεμεσού. Βλέπετε ο αγ.γέρων Παΐσιος δεν είχε πρόβλημα να φωτογραφίζεται με τον (κατα Βαξεβάνη και τον ψευδομάρτυρά του δήθεν ιερέα)  "φαύλο" αγ. γέροντα Ιωσήφ το 1982, μόλις ένα χρόνο αφ΄ότου έφθασε η "αμαρτωλή" συνοδεία στο Άγιον Όρος, διωγμένη από την Κύπρο. Παρατηρείστε δε ότι ο αγ. γ. Παΐσιος σκύβει να ασπασθεί το χέρι του Αθανασίου ίσως προγνωρίζοντας ότι θα γίνει επίσκοπος...


Ο άλλος παράδελφός του αγ.γέρων Εφραίμ Κατουνακιώτης, που θα φώναζε μαζί με τον παπα-Χαράλαμπο "ανάξιος" στην χειροτονία του αγ. γέροντος Ιωσήφ, σύμφωνα με τον "παπα" (που μιλάει πίσω από μιά αλλοιωμένη φωτογραφία, στο κατάπτυστο ντοκυμαντέρ του Βαξεβάνη

Μάϊος του 1988. Μπροστά στη πύλη της Ι. Μ. Μ. Βατοπαιδίου με τους παραδελφούς του Εφραίμ Κατουνακιώτη και Εφραίμ Καθηγούμενο (τότε) της Ι. Μ. Φιλοθέου.

Εδώ το 1988, μπροστά στη πύλη της Ι. Μ. Μ. Βατοπεδίου με τους παραδελφούς του Εφραίμ Κατουνακιώτη και Εφραίμ Καθηγούμενο (τότε) της Ι. Μ. Φιλοθέου (κτήτορα σήμερα πολλών μονών στην Αριζόνα). Και οι δύο σύμφωνα με τον αόρατο ιερέα -μαρτυρα του Βαξεβάνη θα φώναζαν ανάξιος λίγα χρονια πρίν, αν τολμούσε ο γ. Ιωσήφ να χειροτονηθεί.

Βλέπουμε λοιπόν πώς κατασκευάζει ο Βαξεβάνης εκπομπές.
Σαν άοκνος δε εργάτης της κατασκευής του σκανδάλου του Βατοπεδίου έχει την ευθύνη γιατί με μοχλό αυτό το σκάνδαλο έπεσε η τότε κυβέρνηση και η επόμενη μας οδήγησε στα μνημόνια και την δουλεία. Τώρα το παίζει αντιμνημονιακός γιατί έχει καταλάβει ότι οι μνημονιακοί έχουν φάει τα ψωμιά τους, αλλά δεν πείθει παρά μόνον αφελείς. 

Την δε εκπομπή για την Goldman Sachs θα είχε ενδιαφέρον αλλά και αξία, εάν την είχε κάνει επί Σημήτη, αλλά τότε ετήρει σιγήν ιχθύος, για να μπορούν ανενόχλητοι οι προδότες να σκάβουν το λάκκο της πατρίδας μας...

Τώρα μας λέει αυτά που ξέρουν και οι πέτρες, διότι τώρα είναι η ώρα να έρθει ο νέος "μεσίας" του συστήματος, ο Αλέξης Τσίπρας...

πηγη:http://oimos-athina.blogspot.gr/2012/11/ba.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου