Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΚΟΙΝΑ ΕΒΡΑΙΩΜΑΣΩΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ!

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΥ ΠΙΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

Τα λέμε και τα φωνάζουμε εδώ και μήνες: Όλη αυτή η όξυνση που επιχειρείται από τους χιτλερομουσολινικούς δήθεν "Έλληνες Εθνικιστές", έχει ένα και μόνο σκοπό: Την προετοιμασία του εδάφους για ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ, στα πλαίσια ενός νέου εμφυλίου πολέμου με την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, δηλαδή τους αναρχοαριστερούς!
Δεν μας προξενεί λοιπόν καμία έκπληξη η...νοσταλγία της ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΗΤΗΣ χούντας από τα "παιδιά" και "εγγόνια" της: Όπως ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, και οι μεν και οι δε είναι όργανα του ίδιου εβραιομασωνικού συστήματος, που σκοπό έχει να διαλύσει την Ελλάδα!

Προσοχή, Έλληνες! Οι δύο χρήσιμοι ηλίθιοι του Συστήματος, δηλαδή οι χιτλερομουσολινικοί και οι σταλινικοί, θέλουν να μας μπλέξουν ΣΕ ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ!

Αυτή είναι η εντολή των αφεντικών τους!

Εφαρμόζουν το διαίρει και βασίλευε!!!

Μην "τσιμπάτε" από προκλήσεις εκατέρωθεν! Αφήστε τους να σκοτωθούν μεταξύ τους και μην παίρνετε το μέρος κανενός!

ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ!!!

Οι μεν, εκθειάζουν τη χούντα που εγκαθιδρύθηκε ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΑΝΤ, έδωσε δικαιώματα κράτος εν κράτει στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και είχε κολλητηλίκια με ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΜΠΕΝΕ - ΜΠΕΡΙΤ και τα άλλα εβραιομασωνικά κέντρα!


Οι δε, είναι εξ ολοκλήρου δημιούργημα των Σιωνιστών και ειδικά κατά την περίοδο της χούντας ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ στα περίφημα γεγονότα του Πολυτεχνείου, προκειμένου να φέρουν τον Ιωαννίδη, που θα έκανε καλύτερα τα χατήρια των Εβραίων!


ΞΑΝΑΛΕΜΕ, ΜΗΝ "ΜΑΣΑΤΕ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΑΙΩΝΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Ας μείνουμε ενωμένοι, να διώξουμε ΚΑΙ την κατοχική συγκυβέρνηση ΚΑΙ τα πρακτοράκια τους, εκ δεξιών και εξ αριστερών!

Θέλουμε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ και όχι το προτεκτοράκτο που επιδιώκουν τα τσιράκια των Εβραιομασώνων, που εκδουλεύουν είτε πατριωτισμό είτε επαναστατικότητα!

ΑΠΟΜΩΝΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΩΣ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου