Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Morgellons - Μας σκοτώνουν μέσω αεροψεκασμών! Αφυπνισθείτε!


Μια πτυχή της ιστορίας των chemtrails είναι ότι μέσα από το νέφος δημιουργούν την εξάπλωση της ασθένειας Morgellons. Το παράξενο είναι ότι οι ίνες που έχουν βρεθεί στα σώματα των προσβεβλημένων ανθρώπων που έχουν την ασθένεια Morgellons εχουν συνδυαστεί με τις ίνες που βρίσκονται στο νέφος των chemtrails...και σε σταγόνες της βροχής. Αυτό σημαίνει ότι όποιος αναπνέει τον αέρα ενδέχεται να έχει εκτεθεί σε αυτή την ασθένεια.
Ο Ερευνητής Clifford Carnicom έχει πρόσφατα αναφερθεί σε καποιες ανωμαλίες του αίματος και λοιμώξεις που έχουν σχέση με αυτές τις ίνες.. Η νεότερη έρευνα της Clifford Carnicom δείχνει ότι οι αιωρούμενες ινες των chemtrails και οι ίνες(blood cell) που βρίσκονται στους ιστούς των ασθενών με προχωρημένη ασθένεια Morgellons είναι ίδιες.

Οι συνέπειες αυτών των ευρημάτων είναι τεράστια. Έχουμε όλοι εκτεθεί στην ασθένεια Morgellons μέσω των chemtrails;

Αυτές οι φρικτές πληροφορίες οδηγούν σε σκέψεις. Δολοφονία του ανθρώπινου πληθυσμού εκ προθέσεως, με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας που δημιούργησε τεχνητά ένα παθογόνο οργανισμό που διασκορπιζεται μέσα από τον συνεχιζόμενο chemtrails ψεκασμό. Ο Jan Smith έχει υποστεί ζημία από την ασθένεια Morgellons προιόν της Νανοτεχνολογίας για πάνω από 10 χρόνια τώρα. Τεκμηριώνει την εντυπωσιακή έρευνα του και την έχει θέσει στην πρώτη γραμμή σε εκείνους που εργάζονται για να ξετυλίξουν το μυστήριο αυτής τής τρομακτικής νέας ασθένειας.
Η έρευνα και η τεκμηρίωση του προσκομίζεται στον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.morgellonsexposed.com
και μεταφρασμένο εδώ..
Παρακαλείσθε να διαβιβάσετε τις πληροφορίες αυτές σε γιατρούς σας, τους εκπροσώπους του Κογκρέσου και των μέσων ενημέρωσης.Παντού… «Μπείτε να δείτε υπάρχουν πολλά στοιχεία. Είναι ένα πολύ σύνθετο πολύπλοκο δίκτυο των παθογόνων παραγόντων. Οργανικά, ανόργανα και όλων των ειδών τα πράγματα. Έχουμε ίνες, βαρέα μέταλλα, βακτήρια, μύκητες, ιούς που φαίνεται να λειτουργεί κάπως σε συνεργιστική δράση. Κανένας τους δεν καλό για το ανθρώπινο οργανισμό . «Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι το σύνολο του πληθυσμού ασκεί τώρα αυτές οι ανωμαλίες στο αίμα τους…
*Εάν αντιμετωπίζετε κόπωση, πληγές στο δέρμα, κάψιμο, πόνους και την αίσθηση ότι σέρνονται έντομα κάτω από το δέρμα σας, είναι πολύ πιθανό να πάσχετε από την ασθένεια Morgellons. Να έχετε ωστόσο υπόψη, πως πιθανόν να μην υπάρχει αυτή η ασθένεια. Το εάν η Morgellons είναι ή δεν είναι μια πραγματική αρρώστια, είναι κάτι που κανείς δεν το γνωρίζει.
Κάτι παρόμοιο με τα συμπτώματα που περιγράφηκαν πιο πάνω, συμπληρωμένα με την εμφάνιση περίεργων ινών ή νημάτων που αναπτυσσόντουσαν επάνω στο δέρμα ή λίγο πιο κάτω από αυτό, αναφέρθηκαν από τον γιατρό του 17ου αιώνα, Thomas Browne.
Οι φωτογραφίες είναι αληθινές δημοσιευμένες απο τους ίδιους τους επιστήμονες που κάνανε την έρευνα.. Μπείτε στο internet και ψάξτε Morgellons ,γίνεται χαμός..πατήστε το διαβάστε περισσότερα για να δείτε όλη την έρευνα..
























ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/11/morgellons.html#ixzz2DHSIHmRH

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/11/morgellons.html
http://attikanea.blogspot.gr/2012/11/morgellons.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου