Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

«Δεν σκότωσε κανέναν ο Στάλιν!», λέει έξαλλος Αμερικάνος καθηγητής



Σε μια συζήτηση στην Πανεπιστημιούπολη που διοργανώθηκε από την ομάδα Young Americans for Liberty, ο καθηγητής Grover Furr του Πανεπιστημίου του Montclair (MSU) δήλωσε ότι δεν βρήκε να έχει διαπράξει ούτε ένα έγκλημα ο σοβιετικός ηγέτης Ιωσήφ Στάλιν.

Κάποιος από το κοινό αμφισβήτησε την ορθότητα της θέσης του Furr και επικαλέστηκε τη συγγνώμη του Σοβιετικού ηγέτη Νικίτα Χρουστσόφ το 1956 για τις μαζικές δολοφονίες που έλαβαν χώρα υπό την ηγεσία του Στάλιν.



"Αυτό που είπατε είναι μ…..!(bulls**t) Είναι λάθος! Είναι ένα ψέμα! . . . Αλλά από όλες τις πλαστογραφίες που κυκλοφορούν στα σχολικά συστήματα σε αυτή τη χώρα – σε αυτόν τον κόσμο, η σοβιετική ιστορία είναι η πιο παραποιημένη. Έχω περάσει πολλά χρόνια ερευνώντας αυτή και παρόμοιες ερωτήσεις και έχω βρει ότι ούτε ένα έγκλημα διέπραξε ο Στάλιν. Ξέρω ότι όλοι λένε ότι σκότωσε 20 ή 30 ή 40 εκατομμύρια ανθρώπους. Είναι bulls**t!”

-Dr. Grover Furr, Montclair State University, 25 Οκτωβρίου 2012


Ο Δρ Grover Furr είναι καθηγητής στο Montclair State University.Ενεργά συγκαλύπτει τις δολοφονίες 150 εκατομμυρίων πολιτών από τον Στάλιν και άλλους κομμουνιστές. Το ότι ένας υμνητής μιας γενοκτονίας σαν κι αυτόν, επιτρέπεται να διδάσκει σε οποιοδήποτε αμερικάνικο πανεπιστήμιο είναι η απόδειξη της επιτυχημένης μαρξιστικής κυριαρχίας στην ακαδημαϊκή κοινότητα.

ΚΟ: O Στάλιν συνήθιζε να λέει, «Ο θάνατος ενός ανθρώπου είναι τραγωδία. Ο θάνατος ενός εκατομμυρίου ανθρώπων, απλώς στατιστική».


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου