Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Σημαντικές αποκαλύψεις απο τον Τζέημς Κάσμπολτ


ImageΑς δούμε κατ'αρχάς ποιος είναι ο Τζέημς Κάσμπολτ

Θα δώσω την πρώτη παράγραφο από το απόσπασμα που παρατίθεται εδώ, απο βιβλίο του Agent Buried Alive, The Autobiography of Commander James Casbolt (2008) 

Λέγομαι James Michael Casbolt. Παρακάτω καταγράφεται η ζωή μου και η μαρτυρία μου. Γεννήθηκα στο Λονδίνο το 1976. Επιλέχθηκα πριν γεννηθώ, για ένα πρόγραμμα (μιας υπηρεσίας αντικατασκοπείας) ελέγχου του νου και γενετικής ενίσχυσης, το οποίο είναι γνωστό ως Project Mannequin. Αυτό το πρόγραμμα διενεργείται σε άκρα μυστικότητα και κατηγοριοποιείται στα άκρως απόρρητα αυτής της χώρας, και αυτό είναι το πρώτο βιβλίο που γράφεται γι'αυτό. 

Μπήκα στο πρόγραμμα με τη γέννησή μου, λόγω των σπάνιων γενετικών ιδιοτήτων που διαθέτω, τις οποίες αναζητούν οι χειριστές του προγράμματος, και λόγω της εμπλοκής της οικογένειάς μου στην κοινότητα της αντικατασκοπείας και των ιλουμινάτι. Η οικογένειά μου είναι απόγονοι της γαλλικής βασιλικής οικογένειας (κατά τη γαλλική επανάσταση) από την πλευρά του πατέρα μου. Ο παππούς μου ήταν στην ναυτική αντικατασκοπεία κατά τον Β'ΠΠ. Το όνομά του ήταν James Casbolt. 'Ηταν επίσης υψηλόβαθμο μέλος της μεγάλης μασονικής στοάς Sindlesham στο Berkshire. Το Berkshire είναι μεγάλο κέντρο δραστηριοτήτων της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" στην Αγγλία. 'Ηταν σιωνιστής εβραίος και είχε στενή διασυνδεση με τον Rupert Murdoch και διηύθυνε εναν δικό του οικο εκτυπώσεων, μετά τον πόλεμο. Ο θείος μου ήταν πράκτορας της MI 5 στον τομέα logistics - ονομάζεται Brain Casbolt - και ο πατέρας μου ήταν πράκτορας της MI 6 και λεγόταν Peter Casbolt. Ο πατέρας μου ήταν γνωστός και με άλλα ψευδώνυμα στην κοινότητα της αντικατασκοπείας. Ο πατριός μου, ο Neil Pettet, ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος σε μια εταιρία αλουμινίου ονόματι Hi-Mets (που σήμερα λέγεται Service Metals). Αυτή η εταιρία είχε τη βάση της στο Newbury, και ουσιαστικά βρισκόταν ακριβώς από πάνω από τις εγκαταστάσεις AL/499. Ο Neil είχε συμβόλαιο για την στρατιωτική άμυνα, υπογεγραμμένο από το υπουργείο Αμύνης και δούλευε μυστικά στην R.A.F. Το Welford συνδέεται υπόγεια με το AL/499. Επίσης, δούλεψε στα εργαστήρια γενετικής Harwell στην περιοχή και στη στρατιωτική μονάδα Boscombe Down στο Wiltshire. Και τα δύο αυτά σημεία έχουν άμεση και βαθύτατη συνδεση με το Project Mannequin, όπως θα δούμε αργότερα σ'αυτό το βιβλίο...


Στην σελίδα εδω θα βρείτε λινκς συνεντεύξεων που έδωσε και συζητήσεων που έκανε.



συνεχιζω με το κομμάτι που πήρα από εδώ
Σημειώσεις από τον James Casbolt

"Η παραπάνω συνέντευξη δίνει λεπτομέρειες αναφορικά με το πρόγραμα της ΝΤΠ να έχει τον έλεγχο της Αγγλίας πριν το 2012. Αυτο το πρόγραμμα λέγεται Project Mannequin, στο οποίο ενεπλάκην άμεσα και διευθύνεται από τη NSA από διάφορες υπόγειες βάσεις που υπάρχουν γύρω από το Λονδίνο και το Μπέρκσαϊρ, όπως η βάση AL/499 που βρίσκεται 200 πόδια κάτω απο την πόλη Peasemore στο Berkshire, η βάση CLC-1 κάτω από το Westminster στο λονδίνο που συνδέεται με τη μεγάλη βάση κάτω από τη Βουλή, τις εγκαταστάσεις MONSOON-1 κάτω από το Lakenheath της RAF, 90 μίλια βόρεια του Λονδίνου και τις υπόγειες εγκαταστάσεις κάτω από τη βάση βιολογικού πολέμου Porton Down στο Wiltshire, καθώς και σε άλλες βάσεις στην Αγγλία. Οι λεπτομέρειες για το Project Mannequin και τα συσχετιζόμενα υπο-προγράμματα, αναφέρονται στη συνέντευξη, αλλά μόλις μου δόθηκε νέα πληροφόρηση σχετικά με αυτή την ατζέντα, από πολύ αξιόπιστη πηγή, την οποία εμπιστεύομαι απόλυτα. Η πληροφόρηση είναι πολύ ανησυχητική και δε θα απολογηθώ ούτε θα μασήσω τα λόγια μου, καθώς πρέπει να το γνωρίζετε αυτό, για το μέλλον σας."
Απαχθέντα παιδιά και υπόγειες βάσεις

"Η τεράστια διακίνηση παιδιών και τα δίκτυα σατανιστικών τελετουργικών δολοφονιών στην Αγγλία, συνδέονται άμεσα με το Project Mannequin και με πολύ σατανικές φατρίες μέσα στην κοινότητα αντικατασκοπείας, που επικεντρώνονται στο NSA, την CIA και την βρετανική αντικατασκκοπεία. Τώρα έχουμε πάνω από 25.000 παιδιά που εξαφανίστηκαν χωρίς κανένα ίχνος στην Αγγλία κάθε χρόνο, τα οποία οι δικοί τους δεν ξαναβλέπουν ποτέ. Αυτός ο αριθμός αποκρύπτεται (σε απόρρητα αρχεία) και τα ΜΜΕ που ελέγχονται από την κοινότητα της αντικατασκοπείας, αποσιωπούν αυτά τα γεγονότα, και δεν δίνουν το βήμα στους γονείς αυτών των παιδιών, εστιάζοντας υπέρ το δέον σε μια η δυο περιπτώσεις αγνοούμενων παιδιών κάθε χρόνο, για να αποτρέψουν την εστίαση του κόσμου στην σφαιρική εικόνα αυτής της ιστορίας. Πέρισι βρέθηκα στο κολέγιο Truro και είδα στους τοίχους αφίσσες κολλημένες, αγνοούμενων παιδιών. Αυτά τα άτομα, δεν είχαν καν αναφερθεί σε ειδησεογραφικές εκπομπές στην Αγγλία. 

Η πηγή μου, μου αποκάλυψε ότι τα παιδιά που απαγάγονται τώρα και μεταφέρονται σε υπόγειες βάσεις όπως την AL/499, δολοφονούνται με φρικτούς τρόπους και καταγράφουν τα εγκεφαλικά τους κυματα σε υπολογιστές, κατά τη στιγμή του θανάτου, με ψηφιακά λινκς σε κρανιακά εμφυτευματα που τοποθετούνται στους εγκεφάλους των παιδιών. Καθώς τα εγκεφαλικά κύματα και τα ραδιοκύματα είναι βασικά το ίδιο πράγμα, αυτή η φρικτή ενέργεια που καταγραφεται από υπερ-υπολογιστές, εκπέμπονται μέσω τηλεοράσεων, ραδιοφώνων, κινητών τηλεφώνων και κεραιών σε όλη τη χώρα, επηρεάζοντας ολόκληρο τον πληθυσμό μέσω αυξημένων επιπεδων εγκλημάτων, σεξουαλική κακοποίηση, κακοποίηση παιδιών, κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ και μια γενικότερη πτώση των ηθικών αξιών των ανθρώπων, καθώς κάθε άνθρωπος έχει ένα είδος τηλεπαθητικού "δέκτη" ο οποίος είναι ο αδένας επίφυση (ή κωνάριο) μέσα στον εγκέφαλο. Προσωπικά είδα παιδιά να δολοφονούνται στο διάστημα που βρισκόμουν σ'εκείνη τη βάση και τελευταία, κόβουν τα λαρύγγια των παιδιών και οι εκπομπές από τα καταγεγραμμένα εγκεφαλικά κύματα κατά την ώρα του θανάτου, είναι αυτές που εμποδίζουν τους ανθρώπους σ'αυτή τη χώρα να μιλούν και να μοιράζονται πράγματα μεταξύ τους... Κόβουν τα χέρια των παιδιών σε κάποιες απο αυτές τις υπόγειες βάσεις, και οι συχνότητες που εκπέμπονται, εμποδίζουν τους ανθρώπους να κάνουν τις δουλειές της καθημερινότητάς τους αποτελεσματικά, και να διατηρουν πειθαρχια στη ζωή τους. 

Ίσως να σας απωθούν όλα αυτά και να αρνείστε ότι συμβαίνουν, αλλά είναι πραγματικά και είναι καιρός να ξυπνήσετε.

Ο Βarry King που είναι στενός μου φίλος και ήταν αξιωματικός ασφαλείας στο Wackenhut το 1979, και συγκεκριμένα στη βάση AL/499 NASH Berkshire, μου είπε ότι το σχέδιο της NSA ήταν να μπουν μικροτσίπς σε όλον τον κόσμο στην Αγγλία, με κρανιακά εμφιτεύματα κατά τις στρατιωτικές απαγωγές (MILABS), πριν το 2009. Οι σατανικές φατρίες στην NSA δουλεύουν υπερωρίες με το στρατό σ'αυτή τη χώρα, με στρατιωτικές απαγωγές κάθε βράδυ, χρησιμοποιώντας τα μαυρα, τριγωνικά αεροσκάφη ‘Firefly’, που έχουν δοκιμαστεί στην Area 51 στις ΗΠΑ και τα αναφέρω λεπτομερώς στη συνέντευξη. 

Μόλις έμαθα σήμερα, 
(μιλάμε για το 2007 που δόθηκε η συνέντευξη) ότι κατεβαίνουν οι διακόπτες των αναλογικών σημάτων στις τηλεοράσεις το 2009 και αυτές θα λειτουργούν μόνον με ψηφιακή σύνδεση. ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ! Η NSA θέλει να "συντονιστούν" όλοι στους ψηφιακούς τους παλμούς και να συνδέονται με τους υπερ-υπολογιστές τους, σαν τον υπολογιστή "τέρας", που βρίσκεται στο Pine Gap στην Αυστραλία, μέσω των κρανιακών τους εμφυτευμάτων, μέχρι το 2009...."
(ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ????) 


"... Πέρσι, περίπου 1 στα 25 άτομα, δέχθηκαν εμφυτεύματα με διάφορους τρόπους που ανέφερα στη συνέντευξη. Τώρα έχουμε φτάσει στο 1 στα 17 άτομα και ο αριθμός αυτός, αυξάνεται. 

Οι συχνότητες των δολοφονιών, καταγράφονται πίσω από δημοφιλείς μουσικές, ταινίες και τηλεοράσεις σε τόνο ELF (Extremely low frequency= Υπερβολικά Χαμηλή Συχνότητα-ΥΧΣ) που στη φυσική ακούγεται σαν βουητό. Όταν αποκωδικοποιηθεί, βγαίνει στην κυριολεξία ήχος ουρλιαχτού! Τα καταγεγραμμένα εγκεφαλικά κύματα, μπορούν να αποθηκευτούν σε μια μικρή συσκευή σαν κουτάκι, σε υπερσυμπυκνωμένη μορφή, και να φοριέται σε ζώνες, ή να την κρατούν δολοφόνοι των μυστικών υπηρεσιών. Το κουτάκι μπορεί να στραφεί προς κάποιο άτομο (να το στοχεύσει) και να "εκτοξευτεί" ραδιοκυμα που φυσικά είναι αόρατο στα μάτια του κόσμου. Αυτή η ενέργεια είναι εντελώς ξένη για το νευρικό συστημα των περισσότερων ανθρώπων, και ο στόχος (το άτομο που στοχεύεται) θα πεσει σε σοκ, καθώς το νευρικό σύστημα "κατεβάζει διακόπτες" και συνήθως πεθαίνει. 

Αυτές οι ομάδες, χρησιμοποιούν αυτές τις τακτικές απόγνωσης, για να μπλοκάρουν τις ισχυρές συχνότητες αγάπης και διαφωτισμου που αυξάνονται μέρα τη μέρα, καθώς ο πλανήτης μας πλησιάζει το γαλαξιακό κέντρο, καθώς πλησιάζουμε στο 2012. 

Ζούμε σε επικίνδυνους και συναρπαστικους καιρούς και πρέπει να ενωθούμε σε ομάδες, με συμπόνοια και επικοινωνία μέσα γεγονότα όπως το συνέδριο Probe International στο Blakpool για να διασπαστούν αυτές οι συχνότητες. 
Στο αγρογλυφικό που εμφανίστηκε στην Αγγλία πριν μερικά χρόνια, είχε κωδικοποιηθεί το ακόλουθο μήνυμα σε ψηφιακό δυαδικό κώδικα-

"Προσοχή στους φέροντες ΨΕΥΤΙΚΑ δώρα, και προσοχή στις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΘΕΤΟΥΝ. Πολύς ΠΟΝΟΣ, αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος. Υπάρχει ΤΟ ΚΑΛΟ εκεί έξω. Αντιτιθέμεθα στην ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ. Αγωγός ΚΛΕΙΝΕΙ (ήχος κουδουνιού ή καμπάνας)"

Οι σκοτεινές φατρίες στις μυστικές οργανώσεις, προσπαθούν να κλείσουν τον αγωγό αυτής της ενέργειας αγάπης που είναι υψηλότερης συχνότητας, μέσω των ψηφιακών τους σημάτων. Θα τους το επιτρέψετε, με το να πιστεύετε τα ψέματα που μας ταϊζουν τα ΜΜΕ, ή θα ξυπνήσετε μέσα από πολλά εναλλακτικά ποιοτικά ΜΜΕ, όπως το διαδικτυο και τις οργανώσεις όπως η Probe International?

Με την αλήθεια μου

James Casbolt, St Ives, Κορνουάλη, 9 Οκτωβρίου 2007"

ρίχνω το λινκ εδώ http://educate-yourself.org/mc/casbolti ... ep08.shtml και θα επανέλθω μεταφράζοντας σημαντικά κομμάτια...

Οι αγγλομαθείς μπορουν να ρίξουν ένα βλέφαρο σαν αρχή, να κωλοπάθουν.
Το θέμα το ανοίγω γιατί συνδέεται άμεσα με τις ανθρωποθυσίες (και δη παιδιών)...
Το θέμα το'χουν αναγάγει σε επιστήμη/τέχνη, μέσα από μια αδιανόητη σκοτεινιά που παίζει στα υπόγεια μπουντρούμια τους, με την τεχνολογία να τους καθιστά ακόμα πιο "άρτιους"...

παράλληλα, μπορείτε να δείτε κι αυτό http://www.youtube.com/watch?v=RFqSFekowno όχι τόσο για την παρουσίαση της θεωρίας ότι η galactic federation of light έχει εωσφορική προέλευση (αυτό παίζεται στο μυαλό μου γερά), όσο για την ανάλυση που κάνει για την "καμπάλα", που συνάδει τόσο με τις σύγχρονες πρακτικές που αναφέρονται στα μοντέρνα υπόγεια κολαστήρια, όσο και με τις άλλες πρακτικές που αναφέραμε εδώ

Οι αλήθειες ήδη άρχισαν να βγαίνουν.
Τα ΙΔΕΟ ακολουθούν αυτή τη διαδρομή, βαδίζοντας στο μονοπάτι των αποκαλύψεων.
Όσο κι αν φαντάζουν εξωφρενικά όλα αυτά, είναι καιρός ν'αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα ότι θα αντικρυσουν τα ματάκια μας και θα ακούσουν τα αυτάκια μας, πράγματα που δεν είχαμε διανοηθει. (όπως ακριβώς είπε κι η ΙΟΝίτσα σε άλλο τόπικ, μπορείς να διανοηθείς μόνο αυτά που κουβαλάς και μέσα σου... ε αυτά ΔΕΝ τα κουβαλάμε, γι'αυτό και πάρα πολλοί -μην αντέχοντας τα συνεπακολουθα τέτοιων αληθειών- προτιμούν να τα αποδίδουν σε φανταστικά συνωμοσιολογικά σενάρια)

Ίσως τώρα καταλαβαίνετε γιατί θέλησα να το φέρω αυτό εδώ.

Δεν ξέρω τι απέγινε ο συγκεκριμένος άνθρωπος (θα το ψάξω).
Αυτά που καταθέτει και στη συνέντευξη που έδωσε (που την άκουσα) και στη σημείωσή του (που παρέθεσα εδώ), είναι πολύ σημαντικά και αποκτούν μεγαλύτερη αξία και βαρύτητα, με δεδομένο ότι τα δημοσιοποίησε το 2007...
Είναι φρικιαστικό και αδιανόητο, αλλά έπαψα προ πολλου να λέω μέσα μου "δεν μπορεί να κάνουν τέτοια πράγματα..." Αισθάνομαι πως έχω υποχρέωση να το διαδώσω αυτό, και όποιος το δεχτεί το δέχτηκε. Το ποιος θα το δεχτεί-συνυπολογίσει και ποιος όχι, δεν είναι δουλειά μου ούτε θέμα δικό μου. Δική μου δουλειά είναι να το διαδώσω, από τη στιγμή που το έμαθα, και θα το κάνω, πιθανότατα στο άλλο κανάλι μου, με βίντεο στο οποίο θα μιλάω. 

Αυτά είχα να δώσω επί του συγκεκριμένου.
Η αφομοίωση κι οι εσωτερικές διεργασιες, δικές σας. :rose:

πηγή:


http://www.ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?f=178&t=15122&p=190610#p190610

http://www.youtube.com/user/vasoula2908asteria?feature=watch

http://educate-yourself.org/mc/casboltintro08sep08.shtml

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου