Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

MΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ - ΧΑΖΑΡΟΙ-ΕΒΡΑΙΟΙ...ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ


Στις 29 Μαρτίου 1919 οι Times του Λονδίνου αναφέρουν τα ακόλουθα για τους Μπολσεβίκους στη Ρωσία. "Ένα απο τα περίεργα χαρακτηριστικά του κινήματος των Μπολσεβίκων είναι το υψηλό ποσοστό των μη Ρωσικών στοιχείων μεταξύ των ηγετών τους. Απο τους 20 η 30 επιμελητές ,η ηγέτες οι οποίοι αποτελούν τον κεντρικό μηχνισμό του κινήματος , τουλάχιστον το 75% είναι εβραίοι Χαζάροι."

Αναφερόταν επίση πως οι Ροτσιλντ είναι θυμωμένοι με τους Ρωσους, επειδή δεν ήταν διαθετημένοι να τους επιτρέψουν στο Χαζαρικό έθνος τους το σχηματισμό κεντρικλης τράπεζας. Γι' αυτό συγκέντωσαν ομάδες εβραίων κατασκόπων και του έστειλαν στην Ρωσία ,προκειμένου να κτυπήσουν τα "τύμπανα" της επανάστασης, προς όφελος των απλών ανθρώπων, οι οποίοι στην πραγματικότητα αποσκοπούσαν στην "εξαγορά" της Ρωσίας απο την Χαζαρική ελίτ, που ελεγχόταν απο τους Ρότσιλντ.

Πράγματι ένας απο τους Χαζαροεβραίους κατασκόπους , ο Leon Trotsky , συνήθιζε να παίζει σκάκι με τον βαρόνο Ρότσιλντ, όσο ζούσε στην Βιέννη. Οι Χαζαρικής καταγωγής κατάσκοποι τα παλαιότερα χρόνια, ήταν δήθεν κρυπτοεβραίοι, αλλά Εβραίοι δεν ήταν. Για παράδειγμα , ο Τrotsky ήταν ηγετικό μέλος της πρώτης ομάδας και το αρχικό του όνομα ήταν Bronstein. Αυτές οι ομάδες είχαν σταλεί σε περιοχές όλης της Ρωσίας, για να υποκινήσουν ταραχές και εξεγέρσεις.
Η εβραική Post Internasional Edition, στις 24 Ιανουαρίου 1991, επιβεβαίωσε πως ο Λένιν ήταν Εβραικής καταγωγής. Ηταν υποτίθεται Κρυπτοεβραίος που γεννήθηκε με το όνομα
Vladimir IIyich Ylyanov. Στα αρχεία έχει καταχωρηθεί ως Λένιν. Το θέμα όμως δεν είναι οτί ήταν Χαζάρος με έντονα ανατολίτικα χαρακτηριστικά και δήλωνε έστω και κρυφά Εβραίος αλλά Εβραίος δεν ήταν.
Οι Ροτσιλντ χρηματοδοτούσαν τους Μπολσεβίκους , οι οποίοι στη διάρκεια της ιστορίας του ευθύνονται για την σφαγή 60 εκατομμυρίων Χριστιανών και μη Εβραίων στο σοβιετικό έδαφος. Ο συγγραφέας Alexander Solzhenitsyn στο έργο του "Gulag Archipelago" Κεφ 2. επιβεβαιώνει ότι οι Χαζάροι που δήλωναν Εβραίοι δημιούργησαν και διαχειρίζονταν το οργανωμένο στρατόπεδο συγκέντρωσης , στο οποίο δεκάδες εκατομμυρίων Χριστιανών και μη Εβραίων έχασαν την Ζωή τους.

Στο βιβλίο αυτό ονοματίζονται οι διαχειριστές της μεγαλύτερης φονικής μηχανής στην ιστορία του κόσμου. Αυτοί είναι Yakov, Lazar Kogan, Matvei Berman, Genrikh Yagoda και Naftaly Frenkel. Πράγματι ,ο George Pitter- Wilson, της London Globe, έγραψε ένα άρθρο το οποίο περιείχε τον ακόλουθο ορισμό του μπολσεβικισμού" Ο μπολσεβικισμός είναι η στέρηση εθνών του κόσμου σε τέτοιο βαθμό , που κανένα κεφάλαιο δεν θα παραμείνει στα χέρια των Χριστιανών, καθώς όλοι οι Εβραίοι θα κατέχουν τον κόσμο στα χέρια τους και θα βασιλεύουν οπουδήποτε θελήσουν"
http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2012/11/m.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου