Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Το πολύ απλό σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την Ελλάδα.


Το σχέδιο είναι πολύ απλό και βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή. Πρώτα ο σκοπός τους ήταν να αφήσουν τους Έλληνες να ξοδεύουν περισσότερα από όσα ήταν το επιτρεπτό όριο στο κατα κεφαλήν εισόδημα ανα οικογένεια.
Άφησαν επίτηδες τους Έλληνες να υπερκαταναλώνουν,να ξοδεύουν αλόγιστα,να γίνουν τεμπέληδες (όχι όλοι..αναφέρομαι σε συγκεκριμένη κάστα νεοελλήνων)...για να μπορέσουν μετά να δικαιολογήσουν όλα τα απάνθρωπα μέτρα που είχαν σκοπό να εφαρμόσουν εις βάρος του Ελληνικού λαού,μέχρι να τον απομονώσουν από την υπόλοιπη Ευρώπη.

Ταυτόχρονα δούλευε το σχέδιο του εποικισμού της χώρας μας από φτηνό ανειδίκευτο εργατικό δυναμικό,κακοποιά στοιχεία,αλλά και ανθρώπους χωρίς μόρφωση οι οποίοι όμως είναι φανατικοί ισλαμιστές και ταυτόχρονα αντιδημοκράτες.
Στο σχέδιο έχουν πάρει μέρος και Έλληνες...από δημοσιογράφους και λοιπούς τηλεμαϊντανους καλεσμένους σε πάνελ ντροπής,έως πολιτικοί και εκπαιδευτικοί..που πούλησαν την πατρίδα τους για να πάρουν μερικές χιλιάδες ευρώ που είναι βαμμένα με το αίμα συμπατριωτών τους...

Είναι τυχαία όλα αυτά ή είναι καθοδηγούμενα; ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ; Ποιός δολοφονεί το εθνικό φρόνημα του λαού; Και τώρα, ποιός ωφελείται;

Τώρα όμως βρισκόμαστε στο στάδιο της συκοφαντίας και της διεθνούς κατακραυγής.
Γίναμε οι "βρωμοέλληνες" της παγκόσμιας κοινής γνώμης.
Μεγάλο ρόλο σ αυτό (και όχι τυχαία) έπαιξαν και οι δηλώσεις του ακατονόμαστου πρώην πρωθυπουργού που αυτοκατήγγειλε τον λάο που δήθεν έπρεπε να υπηρετεί.

Επόμενο στάδιο να μας πετάξουν έξω από το euro σαν το άψυχο κουφάρι ενός παιδόφιλου βιαστή ανηλίκων που μόλις εκτέλεσαν οι δήμιοι του.Ενώ πρώτα είχαν διαπομπεύσει και τον γυρόφερναν σε δρόμους και στενά για να τον φτύνουν όλοι.

Το επόμενο στάδιο είναι και το πιο απλό από όλα όσα είχαν προηγηθεί. Εφόσον δεν θα μας συμπαθεί κανείς,θα είμαστε αποκομμένοι από τις διεθνές αγορές και τα λόμπι εξουσίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων,θα έρθει και ο διαμελισμός της Ελλάδος. Ανάλογα τα συμφέροντα και τα οικονομικά σχέδια που έχουν βάλει οι παγκόσμιοι ηγέτες,στόχοι είναι η Θράκη,η Κρήτη,τα νησιά που βρίσκονται κοντά στην Τουρκία,αλλά και η Ήπειρος.

Το προσκείμενο στην Αμερικανική κυβέρνηση περιοδικό Stratfor σας το λέει κατάμουτρα: «η Ελλάς δεν έχει καμμία γεωστρατηγική θέση για την Δύση και συνεπώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ».
Τότε όμως που θα υπάρξει αντίδραση από τους καταρακωμένους Έλληνες,θα βγάλουν το κρυφό τους χαρτί.
Τον Δούρειο Ιππο της λαθρομετανάστευσης.Την συνέχεια την ξέρετε.
Έρχονται πολύ δύσκολα χρόνια για την χώρα.

Τώρα μπαίνει το ιστορικό δίλημμα.... Ή γινόμαστε Ήρωες ή ραγιάδες.

Ίσως πολλοί από εσάς που διαβάζεται αυτή την ανάρτηση να με κατηγορείται ότι κινδυνολογώ,αλλά για σκεφτείτε το λίγο καλύτερα.Και πείτε ποιο λέτε να είναι το μέλλον της Ελλάδος,στα επόμενα 2 με 3 χρόνια αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση που επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο?
jack the ripper για το eglimatikotita.gr

πηγή: http://ellinonpaligenesia.blogspot.gr/, http://hellas-now.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου