Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Εβραίος ραββίνος: «Πρέπει να χαιρόμαστε για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης, είναι καλό πράγμα!!»



ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΟΚΤΟΝΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!

Αφιερώνουμε αυτό το άρθρο σε όσους μας χαρακτηρίζουν «αντισημίτες» και άλλες τέτοιες ωραίες...λεξούλες. Ο Εβραίος Ραββίνος Μπαρούχ Εφράτι αποκαλύπτει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ τη νοοτροπία του λαού του για τους Χριστιανούς: Πως δηλαδή, ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ, τόσο ώστε να χαίρονται (!!!) για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης από τους «εχθρούς» τους μουσουλμάνους! Το ερώτημα γιατί το κάνουν αυτό, θα περιμένει απάντηση και στο επίσης ερώτημα «ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ;» (την ισλαμοποίηση).

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο του «Κόκκινου Ουρανού» και θα καταλάβετε για τι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ μιλάμε:


Οι Εβραίοι πρέπει να «χαρούν» που η χριστιανική Ευρώπη χάνει την ταυτότητά της προς χάριν του κατακτητικού Ισλάμ, καθώς αυτό αποτελεί «τιμωρία» για την «κακία» και την «διαφθορά» της, είπε ένας κορυφαίος Ισραηλινός έποικος Ραβίνος.

Σύμφωνα με άρθρο της εβραϊκής ιστοσελίδας YNet news, ο γνωστός Ραββίνος Baruch Efrati, επικεφαλής σχολής yeshiva και Ραββίνος κοινότητας στο οικισμό της Efrat της Δυτικής Όχθης, έκανε αυτά σχόλια σε ένα εβραϊκό δικτυακό τόπο απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ισλαμοποίηση της Ευρώπης.

«Οι Εβραίοι πρέπει να χαρούμε που η χριστιανική Ευρώπη χάνει την ταυτότητά της ως μια τιμωρία για ό, τι έκανε σε εμάς τα εκατοντάδες χρόνια που ήμασταν εξόριστοι εκεί», είπε ο Efrati.

«Ποτέ δεν θα συγχωρήσουμε τους χριστιανούς της Ευρώπης για τη σφαγή εκατομμυρίων δικών μας παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων .. κατά τη διάρκεια των γενεών, με ένα συνεπή τρόπο που χαρακτηρίζει όλες τις φατρίες (ομάδες) του υποκριτικού Χριστιανισμού.

«Και τώρα, η Ευρώπη χάνει την ταυτότητά της υπέρ ενός άλλου λαού και μιας άλλης θρησκείας, και δεν θα υπάρξουν καθόλου υπολείμματα και επιζώντες από τις προσμείξεις του Χριστιανισμού, και δεν θα είναι σε θέση να εξιλεωθούν για το πολύ αίμα που έχυσαν», είπε.

«Με τη βοήθεια του Θεού, οι ‘εθνικοί’ θα υιοθετήσουν ένα υγιέστερο τρόπο ζωής με μεγάλη μετριοφροσύνη και ακεραιότητα, και όχι σαν τον υποκριτικό χριστιανισμό που φαίνεται καθαρός, αλλά είναι βαθιά διεφθαρμένος», πρόσθεσε ο Ραββίνος.

«Ακόμη και αν είμαστε σε ένα μεγάλο πόλεμο με τους Άραβες της περιοχής για τη γη του Ισραήλ, το Ισλάμ ως ‘εθνική’ κουλτούρα είναι πολύ καλύτερο από τον Χριστιανισμό», συμπέρανε ο Ραββίνος Efrati.

«Παρόλα αυτά, οι Εβραίοι πρέπει να προσεύχονται ώστε η ισλαμοποίηση της Ευρώπης να μην προξενήσει κακό στους Εβραίους της Ευρώπης», κατέληξε.

Το ξέσπασμα του ραββίνου απεικονίζει δύο σημαντικά σημεία: πρώτον, ότι το εβραϊκό υπεροπτικό μίσος για την Ευρώπη είναι τόσο μεγάλο που προτιμούν να δουν την Ευρώπη να κυριεύεται από το Ισλάμ, που είναι λογικά ο θανάσιμος εχθρός τους, παρά να επιβιώνει και να διατηρήσει τη δική της ταυτότητα, και δεύτερον, υπογραμμίζει την πραγματική φύση της εβραϊκής υπεροχής και του ελέγχου των media.

Φανταστείτε αν ένας χριστιανός ιερέας οπουδήποτε, δήλωνε ότι «Ιουδαϊσμός είναι βαθιά διεφθαρμένος και ότι αξίζει στο Ισραήλ να κυριευτεί από τους μουσουλμάνους.» Τα media θα έπεφταν ομαδικώς πάνω σε αυτόν τον ιερέα που θα στιγματίζονταν ως "αντισημίτης" και είναι σίγουρο ότι θα έχανε την θέση του.

Όμως, ένας κορυφαίος Ραββίνος μπορεί να προβαίνει σε τέτοια σχόλια και όχι μόνο να μην προσελκύσει καθόλου την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, αλλά να καλύπτεται και να προστατεύεται από το εβραϊκό κράτος. 

ΔΥΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

- Οι "εθνικοί" που αναφέρει ο Ραββίνος είναι συνονθυλεύματα από νεοεποχίτικες ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ "θρησκείες", που προσπαθούν να αναβιώσουν σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα ξεχωριστά: Κάτι τέτοιο σαφώς βολεύει τους Εβραίους, ΑΦΟΥ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ! Μήπως λοιπόν κάποιοι εγχώριοι "αρχαιολάτρες" που έχουν το θράσος να μας κατηγορούν για "εβραιοχριστιανούς", είναι στην πραγματικότητα εκείνοι ΕΒΡΑΙΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ;;;

- Αλήθεια, τι γνώμη έχει για όλα αυτά ο λαλίστατος - και φανατικός επισκέπτης του ιστολογίου μας - Ραββίνος Μορντεχάϊ Φριζής; Ναι, εκείνος που κολλάει ταμπέλες "αντισημιτισμού" και μιλάει για τα ...καλά του Σιωνισμού! ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Για να καταλάβετε καλύτερα ΠΟΙΟΙ είναι οι Εβραίοι, δείτε και τι έκανε ένας άλλος πρόσφατα:

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ! ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΚΙΖΕΙ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΩΣ ΔΩΡΟ!

hellas orhodoxy



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου