Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

2 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ. Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ. Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘIΔΡYΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ.

Απο έρευνες που έχουν γίνει, αυτές έδειξαν, ότι ό ρυθμός γονιμότητας για να διατηρηθεί ένας πολιτισμός, θα πρέπει να είναι, 2,11 παιδιά ανα οικογένεια. Με μικρότερο ρυθμό απο αυτόν, ο πολιτισμός αυτός θα συρικνωθεί.
Παρακάτω αναφέρονται ενδεικτικά κάποιοι ρυθμόι γονιμότητας διαφόρων χωρών που μετρήθηκαν το 2007.

ΓΑΛΛΙΑ           1,8
ΕΛΛΑΔΑ          1,3
ΓΕΡΜΑΝΙΑ      1,3
ΙΤΑΛΙΑ            1,2
ΙΣΠΑΝΙΑ         1,1

Ό συνολικός αριθμός γονιμότητας της Ευρωπαικής Ένωσης το 2007 ήταν μόλις 1,38.

Αντιθέτως ο πληθυσμός της Ευρώπης αντί να μειώνεται, διαρκώς αυξάνεται και η αιτία είναι η μετανάστευση.
Το ισλάμ σύντομα θα είναι η κυρίαρχη θρησκεία σε όλο τον κόσμο.
Το δεύτερο βίντεο μας περιγράφει με ποιόν τρόπο θα χρησιμοποιηθεί σαν απειλή ο μουσουλμανικός πληθυσμός όταν αυτός ξεπεράσει το 2% επί του πληθυσμού μιας χώρας.
Απο το 5% και μετά εξασκούν μια τεράστια επιρροή σε θέματα όπως για την εισαγωγή τροφών με την ένδειξη "HALAL" δηλαδή τροφών που τους επιτρέπει η θρησκεία τους να τρώνε, (μπορείτε να δείτε σε μεγάλα cash & carry καταστήματα, όπως ΜΑΚΡΟ-ΚΑΡΦΟΥΡ να αναγράφεται η ένδειξη "HALAL" σε διάφορα  τρόφιμα όπως κατεψυγμένα κοτοφιλέτα μεγάλης συσκευασίας η συσκευασμένα αρνίσια κρέατα , προιόντα που τρώνε οι μουσουλμάνοι μιάς και δεν επιτρέπεται να τρώνε χοιρινό κρέας.
Αυτές οι τροφές υπάρχουν από πολύ παλαιότερα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, μιας και εκεί το μουσουλμανικό στοιχείο διείσδυσε πολύ παλιότερα απο ότι στην χώρα μας.)
Έτσι με αυτόν τον τρόπο οι μουσουλμάνοι απαιτούν και βρίσκουν στις εκάστοτε χώρες, νέες θέσεις εργασίας σχετικά με την εξυπηρέτηση του δικού τους τρόπου ζωής και των δικών τους συνηθειών η εθίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου