Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Μας χτυπάνε με HAARP;


 Σημείωση: Το άρθρο γράφτηκε για να αφυπνίσει και να προβληματίσει και όχι για να τρομοκρατήσει.

Σήμερα 10/9/2012 <<όλως τυχαίως>> βγήκαν δύο δημοσιεύματα, με βασικές πηγές δύο διαφορετικά ειδησεογραφικά μπλοκ , που το καθένα εκφράζει διαφορετικές αντιλήψεις.

1ο. Δημοσίευμα:
Κίνδυνος για μεγάλο σεισμό σε Κωνσταντινούπολη και Μαρμαρά

2ο Δημοσίευμα:
Το ηφαίστειο της Σαντορίνης «ξύπνησε»



Στο 1ο δημοσίευμα οι πληροφορίες δίνονται από Γερμανούς επιστήμονες ενώ στο δεύτερο από βρετανούς. Όλοι οι επιστήμονες δηλαδή προέρχονται από ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ και τα δημοσιεύματα αφορούν ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ (με την κάθε χώρα να έχει τα δικά της προβλήματα).

-Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση για να προβληματισμό

Ανησύχησαν ξαφνικά οι γερμανοί και οι βρετανοί για την ΤΟΥΡΚΙΑ και την ΕΛΛΑΔΑ; Και αφού είχαν ενδείξεις εδώ και δύο χρόνια γιατί δε τα δημοσίευαν ποιο νωρίς αλλά διάλεξαν αυτή την στιγμή;
Θα την δούμε την απάντηση ποιο κάτω.
Εδώ θα ήθελα να δούμε ένα τρίτο δημοσίευμα από το παρελθόν

3ο Δημοσίευμα:
Αρχηγός ρωσικού ΓΕΝ: «Το Αιγαίο και η Συρία ενιαίος χώρος δράσης για το ρωσικό Ναυτικό"!

Εδώ πρέπει να βάλουμε και το 4ο δημοσίευμα (στοιχείο) στον συλλογισμό

4ο Δημοσίευμα
Μ.Μάιστερ: "Στρατηγικός κίνδυνος απώλειας της Ελλάδας" - Ο Έλληνας "Κερένσκι"

περιληπτικά το άρθρο λέει ότι αν η ΕΕ και το ΝΑΤΟ εγκαταλείψει την ΕΛΛΑΔΑ θα έρθει η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ.

ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ HAARP EINAI ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΗΠΑ, ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ.
Γεωστρατηγικά συμφέροντα στην περιοχή όμως έχουν βασικά η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ.

ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΙ ΗΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ HAARP;

-Δύσκολο διότι η ΑΜΕΡΙΚΗ προετοιμάζεται για χτύπημα στο ΙΡΑΝ και πιθανώς για επέμβαση στην ΣΥΡΙΑ. Επομένως μάλλον της είναι χρήσιμη η βάση στην ΣΟΥΔΑ και μάλλον ένα ξέσπασμα του ηφαιστείου θα δημιουργούσε πρόβλημα στην βάση (πιθανό τσουνάμι). Έτσι και αλλιώς την ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΜΕΝΗ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ.

-Επίσης για τον ίδιο λόγο προς το παρόν της είναι χρήσιμες οι βάσεις στην ΤΟΥΡΚΙΑ και πιθανός σεισμός στο ρήγμα της ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ σε συνδυασμό με το ΚΟΥΡΔΙΚΟ πρόβλημα θα αποσταθεροποιούσε τα στενά που είναι στρατηγικής σημασίας για το ΝΑΤΟ .
ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΛΗΡΩΣ. Απλά θέλουν να της δώσουν ένα μάθημα που τόλμησε να ξεφύγει από το ΔΝΤ στο παρελθόν ( σχετικό άρθρο Ακούτε στην Κυβέρνηση;….ΩΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ)

Άρα μας μένει η ΡΩΣΙΑ.

Αλήθεια τι θα κέρδιζαν οι ΡΩΣΟΙ αν γινόταν κάτι τέτοιο (ΕΚΡΗΞΗ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ);
1.    Θα προξενούσε πολλές ζημιές (πιθανόν να την απενεργοποιήσει) στην ΝΑΤΟΪΚΗ βάση της ΣΟΥΔΑΣ. Επομένως μάλλον θα χάλαγε τα σχέδια του ΝΑΤΟ για την ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ  ή τουλάχιστον θα  καθυστερούσε για πολύ χρόνο τις επεμβάσεις αυτές.

2.    Οι ίδιοι λόγοι ισχύουν και για την ΤΟΥΡΚΙΑ διότι πάνω στην αναμπουμπούλα οι ΚΟΥΡΔΟΙ θα έβρισκαν την ευκαιρία να προξενήσουν πολλές φθορές στις βάσεις αυτές και επιπλέον τα στενά θα γίνουν εύκολη λεία στο αερομεταφερόμενο ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ (50.000 στρατιώτες) ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ.

3.    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑ <<ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ>> τύπου ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ θα επιδείνωνε την κατάσταση δραματικά με αποτέλεσμα να εμφανιστούν (δίκιο έχουν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ) οι ΡΩΣΟΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ για να κερδίσουν γεωπολιτικά το ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ; Για θυμηθείτε το άρθρο (Γιατί παίρνουν αυτά τα μέτρα στην ΕΛΛΑΔΑ ή αλλιώς Τι κρύβετε πίσω από τα μέτρα που παίρνουν στην ΕΛΛΑΔΑ) και θα πάρετε την απάντησή σας.
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΥΠΟΥ HAARP ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ 100% ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ. ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΗ ΖΗΜΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ).
Υπάρχουν και πάρα πολλά άλλα στοιχεία να σας δώσω αλλά θα ήμουν κουραστικός.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.

Σημείωση: δεν μίλησα για προφητείες καθόλου στο κείμενο ούτε για ημερομηνίες.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ……..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου