Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ Μ.Μ.Ε. H ΔΥΤΙΚΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Το συμβούλιο ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών ελέγχει και αποφασίζει για την τύχη Εθνών και λαών. Ό  Ο.Η.Ε  δημιουργήθηκε μετά τον 2 παγκόσμιο πόλεμο συμμετέχοντας σε αυτόν οί νικήτριες χώρες του πολέμου οι οποίες διαθέτουν δικαίωμα αρνησικυρίας (veto) δηλαδή έχουν τη δυνατότητα να αποτρέψουν την έκδοση ψηφίσματος αντίθετου με τις θέσεις της καθεμιάς.. Ή συνθήκη που υπογράφηκε στο καταστατικό του Ο.Η.Ε αναφέρει πως εμπλοκές ενόπλων δυνάμεων θα γίνονται μόνο όταν αυτές απαιτούνται για το κοινό συμφέρον όλων των Εθνών.
Τα μόνιμα μέλη του Ο.Η.Ε είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η Ρωσική Ομοσπονδία, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλική Δημοκρατία.
Επίσης υπάρχουν άλλα δέκα μη μόνιμα μέλη, που εκλέγονται από τη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού.

65 πόλεμοι ξέσπασαν μετά την ίδρυση του Ο.Η.Ε και τα θύματα τους ξεπερνούν κατά εκατομμύρια αυτών των θυμάτων του Β΄ παγκοσμίου πολέμου. Πόσες χώρες άραγε είχαν συμφέρον να γίνουν αυτοί οί πολέμοι; 
Τι κοινό είχαν όλοι οί ηγέτες κρατών που εξολοθρεύτηκαν; (ΣΑΝΤΑΜ-ΚΑΝΤΑΦΙ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ); ;
Όλοι απαιτώντας το νόμιμο δικαίωμα της χώρας τους, προσπαθήσαν να βγάλουν το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ πετρέλαιο  με το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ...

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ απο το 11ο λεπτό και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου