Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Το χρονικό δημιουργίας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης


Το χρονικό της δημιουργίας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει όπως παρακάτω:

1773: Ο Μάγιερ Άμσελ Ρόθτσιλντ συναθροίζει 12 από τους ισχυρούς του φίλους και τους πείθει να συνεισφέρουν την περιουσία τους για να μπορέσουν να κυβερνήσουν τον κόσμο.
4 Μάι 1776: Ο Αδάμ Βαϊσχάουπτ με τον κωδικό Σπάρτακος ιδρύει το τάγμα των Illuminati.



Ιουλ. 1782: Οι Illuminati διεισδύουν στον Ελευθεροτεκτονισμό στο Συνέδριο του Βίλχελσμπαντ.
1785: Βαυαροί αξιωματικοί ανακαλύπτουν την ύπαρξη του Τάγματος των Illuminati
και βρίσκουν σχέδια για την επερχόμενη Γαλλική Επανάσταση. Συλλαμβάνονται όλα τα μέλη των Illuminati εκτός του Βαϊσχάουπτ και μερικούς άλλους που διαφεύγουν.
11 Οκτ. 1785: Οι Βαυαρικές αρχές ανακάλυψαν έγγραφα που δείχνουν ξεκάθαρα το σχέδιο των Illuminati να δημιουργήσουν μια «παγκόσμια επανάσταση που θα φέρει το θάνατο στην κοινωνία. Η επανάσταση αυτή θα είναι το έργο των μυστικών εταιριών κι αυτό είναι ένα από τα μεγάλα τους μυστήρια.»
1789: Η επανάσταση ξεκινά στην Γαλλία και ανατρέπει την υπάρχουσα κυβέρνηση.
1796: Ο Ελευθεροτεκτονισμός γίνεται το μεγαλύτερο θέμα στις προεδρικές εκλογές των Η.Π.Α. Ο Τζων Άνταμς κερδίζει τις εκλογές αντιτιθέμενος στη μασονία.
1798: Ο Τζορτζ Ουάσιγκτον αναγνωρίζει πως οι Illuminati έχουν διεισδύσει στην Αμερική.
1816: Η Γερουσία παραχωρεί μια εικοσαετή άδεια στην Τράπεζα των Η.Π.Α. μια ιδιωτική τράπεζα η οποία πλέον θα μπορούσε να εκτυπώνει νόμισμα και να ρυθμίζει στην ουσία την αξία του αντίθετα από τα λεγόμενα του Συντάγματος το οποίο παραχωρούσε την ικανότητα αυτή μόνο στην Γερουσία.
1821: Ο Γκεόργκ Φ. Χέγκελ δημιουργεί αυτό που ονομάζεται Εγγελιανή διαλεκτική, μια διαδικασία με την οποία επιτυγχάνονται οι στόχοι των Illuminati.
1829: Η Βρετανίδα Illuminati Φράνσις «Φάνυ» Ράιτ δίνει μια σειρά από διαλέξεις στις Η.Π.Α. Δηλώνει πως ανατρεπτικά κινήματα είναι έτοιμα να αναλάβουν δράση. Εξηγεί πως το κίνημα ονομάζεται Κομμουνισμός και πως για να γίνει πιο αποδεκτό από το κοινό επισήμως υποστηρίζουν τις «ίσες ευκαιρίες» και τα «ίσα δικαιώματα».
1829-1837: Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Άντριου Τζάκσον αντιτίθεται σθεναρά στην προσπάθεια ισχυροποίησης της Κεντρικής Τράπεζας των Η.Π.Α. Στα 1832 ο Τζάκσον αντιτίθεται στην ανανέωση της αδείας προς την τράπεζα των Η.Π.Α. Στα 1833 αφαιρεί τα κυβερνητικά χρήματα από την τράπεζα.
1848: Ο Μωυσής Μορδεχάι Μαρξ Λεβί, γνωστός ως Καρλ Μαρξ, γράφει το «Κομμουνιστικό Μανιφέστο». Ο Μαρξ είναι μέλος μιας μετωπικής οργάνωσης των Illuminati που ονομάζεται Ένωση των Δικαίων. 

1871: Ο Άλμπερτ Πάικ, ιδρυτής της Κουξ Κλουξ Κλαν, εκδίδει το βιβλίο «Ηθική και Δόγμα» που είναι «μόνο για Μασόνους».
1875: Η Ρωσοεβραία αποκρυφίστρια Έλενα Πετρόβνα Μπλαβάτσκι ιδρύει τη Θεοσοφική Εταιρία. Κύρια διδασκαλία αυτής της εταιρίας είναι πως «ο Χριστιανισμός έχουν μια αντίστροφη θρησκεία, πως ο σατανάς είναι καλός και ο Θεός είναι κακός»!!!
1884: Ιδρύεται η Εταιρία Φάμπιαν που έχει στόχο να προωθήσει τον σοσιαλισμό.
14 Ιουλ. 1889: Ο Άλμπερτ Πάικ εκδίδει τις οδηγίες του προς τα 23 Ανώτατα Συμβούλια του κόσμου. Αποκαλύπτει ποιο είναι το πραγματικό αντικείμενο της λατρείας των Μασόνων: «Η Μασονική θρησκεία πρέπει απ’ όλους εμάς τους μυημένους των υψηλών βαθμών να διατηρήσει την αγνότητα της εωσφορικής διδασκαλίας.»
1891: Η Έλενα Μπλαβάτσκι πεθαίνει. Η Άννυ Μπεσάντ φανατική φεμινίστρια και μέλος της Σοσιαλιστικής Εταιρίας Φάμπιαν της Αγγλίας αναλαμβάνει την ηγεσία του Παγκόσμιου Θεοσοφικού Κινήματος.
23 Δεκ. 1913: Ιδρύεται το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό που σχεδιάσθηκε σε μια μυστική συνάντηση στα 1910 στη νήσο Τζεκίλ της Τζώρτζιας από μια ομάδα τραπεζιτών και πολιτικών, που συμπεριλάμβανε τον Σχη Χάουζ. Μέσω αυτού μεταφέρεται η δύναμη της δημιουργίας χρήματος από την Αμερικανική κυβέρνηση σε μια ιδιωτική ομάδα τραπεζιτών.
1917: Με την βοήθεια χρηματοδοτών της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου ο Βλάντιμιρ Λένιν είναι έτοιμος να ανατρέψει την κυβέρνηση της Ρωσίας. Ο Λένιν αργότερα σχολιάζει: «Υπάρχει μια άλλη συμμαχία που σε πρώτη ματιά είναι περίεργη και εκπλήσσει. Αν σκεφτείς όμως καλά, στην πραγματικότητα κάποιος που ξέρει είναι εύκολο να κατανοήσει.Είναι η συμμαχία ανάμεσα στους κομμουνιστές ηγέτες και στους καπιταλιστές.»
30 Μάι 1919: Ξεχωριστές προσωπικότητες της Βρετανίας και της Αμερικής ιδρύουν το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων στην Αγγλία και το Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων στις Η.Π.Α.
1920: Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ αναγνωρίζει τη σχέση ανάμεσα στους Illuminati και στους Μπολσεβίκους επαναστάτες της Ρωσίας.
1921: Ο Σχης Χάουζ αναδιοργανώνει το Αμερικανικό τμήμα του Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων σε Συμβούλιο για τις Εξωτερικές Σχέσεις (C.F.R.)
1932: Η Αμερικανική Ένωση Ελέγχου των Γεννήσεων με ιδρύτρια την Μάργκαρετ Σάνγκερ εκδίδει το «Σχέδιο για την Ειρήνη». Κάνει έκκληση για εξαναγκαστική στείρωση, διαχωρισμό και στρατόπεδα συγκέντρωσης για όλες τις πολύτεκνες ομάδες, όπως οι μαύροι, οι Αμερικανοί Ινδιάνοι, οι Καθολικοί, οι Λατίνοι. Η ένωση μετονομάζεται σε «Σχεδιασμένη Πατρότητα».
1933: Το βιβλίο «Το Σχήμα των Πραγμάτων που θα Έλθουν» εκδίδεται από τον Χ. Τζ. Γουέλς. Ο Γουέλς προβλέπει έναν δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο γύρω στα 1940 που θα προέλθει από τις Γερμανο-Πολωνικές συγκρούσεις!!!

1934: Εκδίδεται το βιβλίο της Άλις Μπέιλι «Η Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας». Η Μπέιλι είναι η αποκρυφίστρια που ανέλαβε την κεφαλή της Θεοσοφικής Εταιρίας μετά την Άννυ Μπεσάντ. Οι διδασκαλίες της δημιουργούν το σύγχρονο κίνημα της Νέας Εποχής. Τονίζει ότι «τα αρχαία μυστήρια θα επανιδρυθούν μέσω της Εκκλησίας και της Μασονικής Αδελφότητας.» Το βιβλίο της εκδίδεται από την εκδοτική εταιρία Λούσιφερ που αργότερα μετονομάστηκε σε Λούσις Τραστ. Η Λούσις Τραστ είναι μια κυβερνητική οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών.
1940: Το Ίδρυμα Καρνέγκι για την Ειρήνη εκδίδει το βιβλίο «Νέα Παγκόσμια Τάξη» που περιέχει έναν επιλεγμένο κατάλογο από αναφορές σε μια περιφερειακή και παγκόσμια ομοσπονδία μαζί με μερικά ειδικά σχέδια για την παγκόσμια τάξη μετά τον πόλεμο.
28 Ιουν. 1945: Ο Πρόεδρος Τρούμαν υιοθετεί την παγκόσμια κυβέρνηση σε μια ομιλία του: «Θα είναι το ίδιο εύκολο για τα έθνη να ζήσουν σε μια δημοκρατία του κόσμου, όσο για μας να ζήσουμε σε μια δημοκρατία των Η.Π.Α.»
24 Οκτ. 1945: Δημιουργείται ο καταστατικός χάρτης των Ηνωμένων Εθνών.
Ιουλ. 1948: Ο Σερ Χάρολντ Μπάτλερ στο περιοδικό του C.F.R. «Εξωτερικές Υποθέσεις», «βλέπει» να διαμορφώνεται μια Νέα Παγκόσμια Τάξη: «Πόσο μπορούν τα έθνη που για αιώνες θεωρούσαν τον εαυτό τους ξεχωριστό και μοναδικό να αναμιχθούν με την ζωή των άλλων εθνών; Πόσο είναι προετοιμασμένα να θυσιάσουν μέρος της κυριαρχίας τους, που χωρίς αυτήν δεν θα υπάρξει αποτελεσματική οικονομική ή πολιτική ένωση;»
ΣΧΟΛΙΟ: Θυμίζει λίγο τις δηλώσεις προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια κατά την ανάληψη των καθηκόντων του από την Πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής κ. Άννα Ψαρούδα Μπενάκη!!!
1954: Ο Πρίγκιπας Βερνάρδος της Ολλανδίας ιδρύει τη Λέσχη Bilderberg όπου διεθνείς πολιτικοί και τραπεζίτες συναντώνται μυστικά σε ετήσια βάση.
13 Νοε. 1963: Λέγεται πως δέκα μέρες πριν την δολοφονία του ο Πρόεδρος Τζων Φιτζέραλντ Κέννεντυ λέει σ’ ένα ακροατήριο του Πανεπιστημίου Κολούμπια: «Η υψηλότατη θέση του Προέδρου χρησιμοποιήθηκε για να καταστρέψει την ελευθερία της Αμερικής και πριν εγκαταλείψω τη θέση αυτή πρέπει να πληροφορήσω τους πολίτες για την συνωμοσία.»
1969: Ένα έγγραφο με τίτλο «Ο Γάμος και η Οικογένεια» εκδίδεται από τη Βρετανική Ανθρωπιστική Ένωση και δηλώνει πως «κάποιοι εχθροί του ανθρωπισμού μας κατηγόρησαν πως θέλουμε να ανατρέψουμε την παραδοσιακή οικογένεια. Έχουν δίκιο. Αυτό ακριβώς έχουμε την πρόθεση να κάνουμε.»

1970: Το Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α. χρησιμοποιεί δύο εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, επί πέντε χρόνια για την «ανάπτυξη καταστροφικών παραγόντων του ανοσοποιητικού συστήματος σε περίπτωση βιολογικού πολέμου.» Πρόκειται για τον ιό του AIDS. Ο ιός στην αρχή εισήχθη στην κοινότητα των ομοφυλοφίλων μέσω του εμβολίου της ηπατίτιδας και στην Κεντρική Αφρική μέσω του εμβολίου της ιλαράς.
1972: Ο Πρόεδρος Νίξον επισκέπτεται την Κίνα και χαιρετίζει τον Κινέζο Πρωθυπουργό Τσου Εν Λάι μιλώντας «για την ελπίδα που έχει ο καθένας μας να χτίσει μια νέα παγκόσμια τάξη.»
1973: Ο διεθνής τραπεζίτης και μέλος του C.F.R. Ντέιβιντ Ρόκφελλερ ιδρύει την Τριμερή Επιτροπή.
1973: Η Λέσχη της Ρώμης, όργανο των Ηνωμένων Εθνών εκδίδει μια αναφορά με τίτλο «Περιφερειακό και Προσαρμοσμένο Μοντέλο του Παγκόσμιου Συστήματος». Η αναφορά αυτή διαιρεί ολόκληρο τον κόσμο σε 10 περιοχές.
Φθινόπωρο 1976: Τα ραδιόφωνα σ’ ολόκληρο τον κόσμο αρχίζουν να δέχονται περίεργους ηλεκτρονικούς παλμούς τους οποίους ονομάζουν «τρυποκάρυδο». Αργότερα μάθαμε ότι η πηγή του «τρυποκάρυδου» είναι η Σοβιετική Ένωση. Σοβιετικοί μηχανικοί του καιρού εκπέμπουν τα πιο ισχυρά ραδιοκύματα που δημιουργήθηκαν ποτέ, πολλές φορές πιο ισχυρά από οτιδήποτε σχεδιάστηκε πριν απ’ αυτό, σε μια προσπάθεια να αλλάξουν τον καιρό στη γη.
1977: Η Τριμερής Επιτροπή εκδίδει το επίσημο έγγραφο με αριθμό 13 και τίτλο «Συνεργασία με τις Κομμουνιστικές χώρες στα Παγκόσμια Προβλήματα της Ανθρωπότητας». Η αναφορά προτείνει την «συνεργασία Τριμερής Επιτροπής και Κομμουνιστών σε 9 τομείς παγκόσμιου ενδιαφέροντος συμπεριλαμβανομένης και της αλλαγής του καιρού.»
Απρ. 1978: Το Υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α. προσθέτει στο Εγχειρίδιο Θρησκευτικών Απαιτήσεων νέες θρησκείες που έχουν αναγνωρισθεί ομοσπονδιακά και οι οποίες νομίμως μπορούν να εφαρμόζονται σ’ όλες τις στρατιωτικές βάσεις σ’ ολόκληρο τον κόσμο.
25 Απρ. 1982: Σε μια διαφημιστική εκστρατεία στις μεγαλύτερες εφημερίδες σ’ ολόκληρο τον κόσμο εμφανίζεται η φράση «Ο Χριστός είναι τώρα εδώ.» Αφορά την αρχή της εκστρατείας του Βρετανού θεοσοφιστή Μπέντζαμιν Κρεμ. Σε διάφορες συνεντεύξεις και ο ομιλίες του ο Κρεμ εξηγεί πως μιλώντας για τον Χριστό δεν εννοεί τον Ιουδαίο Ιησού αλλά τον Μετρέγια τον παγκόσμιο διδάσκαλο.

13 Αυγ. 1986: Σύμφωνα με το πρακτορείο Ηνωμένος Τύπος ένα μυστηριώδες φως εμφανίστηκε στην περιοχή του Κεντάκι στο Μίσιγκαν, στο Μέιν, στη Λουιζιάνα. Λέγεται πως ολόκληρος ο ουρανός φωτίστηκε.
8 Ιουλ.1987: Η εφημερίδα «Αριζόνα Ριπάμπλικ» αναφέρει: «Για άγνωστους λόγους, ακόμη και για τους ειδικούς στον καιρό, η θερμοκρασία στο Γκρίνσμπεργκ του Κάνσας ανέβηκε 20 βαθμούς σε 10 λεπτά. Μήπως πρόκειται για ένα μυστικό πείραμα για την τροποποίηση του καιρού;»
11 Αυγ. 1987: Το Γραφείο ευρεσιτεχνιών των Η.Π.Α. παραχωρεί την ευρεσιτεχνία αριθμός 4.686.605 στον Δρ. Μπέρναντ Ίστλαντ έναν γιατρό που είναι σύμβουλος στην εταιρία Ατλάντικ Ρίτσφιλντ. Ο ίδιος εργάζεται επίσης στο Τμήμα Αμύνης ARPA. (Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων) Η ευρεσιτεχνία αυτή αφορά την τεχνολογία που αλλάζει τον καιρό, επανακατευθύνοντας τους πολύ υψηλούς ανέμους, βομβαρδίζοντας το υψηλό στρώμα με ηλεκτρομαγνητικά κύματα υψηλής έντασης. Με τον τρόπο αυτό ο Δρ. Ίστλαντ μεταβάλλει τον καιρό σε μια συγκεκριμένη περιοχή.
12 Μάι 1989: Ο Τζωρτζ Μπους δηλώνει στις Η.Π.Α. ότι είναι έτοιμος να καλωσορίσει την Σοβιετική Ένωση πίσω στην παγκόσμια τάξη.
1990: Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β΄ δηλώνει: «Στο τέλος αυτής της δεκαετίας θα ζήσουμε κάτω από την πρώτη παγκόσμια κυβέρνηση που υπήρξε ποτέ. Μια κυβέρνηση με απόλυτη εξουσία να αποφασίζει τα βασικά θέματα της επιβίωσης. Η μία Παγκόσμια Κυβέρνηση είναι αναπόφευκτη.»
Αυγ. 1991: Γίνεται πραξικόπημα εναντίον του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ο οποίος συλλαμβάνεται με αποτέλεσμα την εγκαθίδρυση του Μπόρις Γιέλτσιν. Αργότερα μαθαίνουμε πως το πραξικόπημα έγινε για να πείσει την Δύση πως ο Κομμουνισμός απέτυχε, όταν στην πραγματικότητα δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Ο Γκορμπατσόφ το σχεδίασε τρεις εβδομάδες πριν συμβεί. Όλοι οι ηγέτες του πραξικοπήματος πήραν χάρη και απελευθερώθηκαν.
1993: Στο Σικάγο πραγματοποιείται το Συνέδριο των Παγκόσμιων Θρησκειών και εορτάζονται τα εκατοστά γενέθλια από την πραγματοποίηση του πρώτου συνεδρίου. Το συνέδριο επιζητεί να ενώσει όλες τις θρησκείες του κόσμου σ’ ένα «αρμονικό σύνολο». Θέλει όμως να τις κάνει να επιστρέψουν στο πρωταρχικό τους στοιχείο.
Μαρ. 1995: Αντιπρόσωποι των Η.Ε. συναντιούνται στην Κοπεγχάγη της Δανίας για να συζητήσουν διάφορες μεθόδους για την επιβολή διεθνών φόρων τους λαούς του κόσμου.
Σεπ. 1995: Το περιοδικό «ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ» αποκαλύπτει μια άκρως απόρρητη εγκατάσταση του Ναυτικού των Η.Π.Α., την περίφημη H.A.A.R.P. Η εγκατάσταση αυτή εκπέμπει ισχυρή ραδιενέργεια στην ανώτερη ατμόσφαιρα της γης. Ένας από τους στόχους του προγράμματος είναι η ανάπτυξη της ικανότητας του χειρισμού του «τοπικού καιρού» χρησιμοποιώντας τεχνικές που ανέπτυξε ο Μπέρναρντ Ίστλαντ. Το πρόγραμμα αυτό είναι ενεργό από το 1990.
Stop The New World Order

Οκτ. 1995: Πραγματοποιείται το Συνέδριο που χρηματοδοτεί το Ίδρυμα Γκορμπατσόφ στο Πρεζίντιο του Σαν Φρανσίσκο με τίτλο «Η Κατάσταση του Παγκόσμιου Φόρουμ». Στο συνέδριο αυτό μετέχουν ο Τζωρτζ Μπους, η Μάργκαρετ Θάτσερ, ο Καναδός αποκρυφιστής Μορίς Στρονγκ, ο μεγιστάνας των Μ.Μ.Ε. Τεντ Τέρνερ, ο πρόεδρος της Microsoft Μπιλ Γκέιτς κι άλλοι. Η συζήτηση επικεντρώνεται γύρω από την επερχόμενη παγκόσμια κυβέρνηση. Επίσης ο όρος Παγκόσμια Διακυβέρνηση αντικαθιστά τον όρο Νέα Παγκόσμια Τάξη, αφού αυτός έχει πλέον αρνητική έννοια.

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΤΟ ΚΥΜΑ
v

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου