Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Μήπως απορείτε τι σχέση έχει ο Αντώνης Σαμαράς με την μασονία και τη λέσχη Bilderberg; Όλα τα μυστικά και ντοκουμέντα εδώ…


ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΣ Ν.Α ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ....
Να ποια είναι η Ορθοδοξία η οποία αγνοείται παντελώς από την συντριπτική πλειοψηφία των ανυποψίαστων νεοελλήνων (μέρος Α')

evraiomasonoi2
«ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ» 12.12.2011.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος συμμετέχοντας στην τέταρτη Διεθνή Διάσκεψη «World Policy Conference» που έγινε στη Βιέννη (9-11 Δεκεμβρίου 2011) σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του πρακτορείου εκκλησιαστικών ειδήσεων «ΑΜΕΝ» έκανε μνεία στα Διεθνή Διεπιστημονικά Οικολογικά Συμπόσια τα οποία το Πατριαρχείο κατά καιρούς διοργανώνει σε διάφορα μέρη της Υφηλίου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Θρησκείας, της Πολιτικής, της Επιστήμης και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (δες «ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ» 12.12.2011).
vartolomaios
«ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» 15.12.2011
Στις 15 Δεκεμβρίου 2011 ανάλογο ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» αναφέρεται στις συγκεκριμένες εργασίες της Διεθνούς Διάσκεψης με θέμα «Η Ευρώπη ως Εργαστήριο για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση». Μεταξύ άλλων διαβάζουμε ότι ιδρυτής και πρόεδρος του «World Policy Conference» (Διάσκεψη Παγκόμιας Πολιτικής) είναι ο Γάλλος Thierry de Montbrial, μέλος της Διευθύνουσας Επιτροπής των συνεδρίων της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ από το 1976 ενώ ο επίλογος του δημοσιεύματος διατυπώνεται με το εξής ερώτημα: «Σε αυτό το συνέδριο συμμετείχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος και ειλικρινά απορούμε τί γύρευε ο προκαθήμενος της Ορθοδοξίας στη φωλιά των μελών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ... Ή μήπως δεν πρέπει να απορούμε;»
«Press Time» 05-06.06.2010
Η εφημερίδα «Press Τime» (5-6 Ιουνίου 2010) περιγράφει τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ως «ένα από τα μεγαλύτερα "κέντρα εξουσίας"» και πως «είναι μία συνωμοτικά οργανωμένη κλίκα των πλουσιότερων ατόμων της γης, με τη μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική ισχύ και επίδραση στη Δύση, που συναντιούνται τακτικά υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και σχεδιάζουν τις εξελίξεις που αργότερα διαπιστώνεται ότι συμβαίνουν».
evraiomasonoi-samaras3
«ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ» Φ101/ Μάιος 2009
Σε ανακοίνωσή του ο μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ που δημοσιεύτηκε εξ ολοκλήρου στην εφημερίδα «Στύλος Ορθοδοξίας» (φ101/Μάιος 2009) επισημαίνει χαρακτηριστικά για τη Σιωνομασωνική λέσχη Μπίλντερμπεργκ ότι «η δράσις του εκτελεστικού οργάνου των ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΚΓΣ ως σιδηρού βραχίονος του διεθνούς Σιωνισμού αποτελεί κίνδυνο για την αλλοίωση και την απομείωση της εθνικής μας ανεξαρτησίας, κυριαρχίας και ιδιοπροσωπείας. Απόλυτη απόδειξη τούτου η κατά το έτος 1993 σε προηγούμενη συνδιάσκεψη στον ίδιο χώρο (σ.σ. Αστέρα Βουλιαγμένης) «προφητική» ρήσις του τότε υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Κρίστοφερ ότι σε δύο μήνες θα έχανε τη δεδηλωμένη η τότε Κυβέρνησις (σ.σ. Κων/νου Μητσοτάκη) που μάλιστα "φιλοξενούσε" την διάσκεψη»!
Το 1996 τέσσερις Έλληνες, οι Κώστας Καρράς (εφοπλιστής), Γιάγκος Πεσμαζόγλου (πολιτικός-μέλος της Αδελφότητας oφικιάλων «Παναγία η Παμμακάριστος του Οικουμενικού Πατριαρχείου), Μιχάλης Παπακωνσταντίνου (πολιτικός) και Αντώνης Σαμαράς (πολιτικός) επιχείρησαν σε λιτές δηλώσεις τους να απομυθοποιήσουν τις δραστηριότητες της Λέσχης. Παράλληλα αρνήθηκαν να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις συζητήσεις που γίνονται ή έστω τον τρόπο που αποστέλλονται οι προσκλήσεις («Press Time», 5 & 6 Ιουνίου 2010).
samaras-davidΟ Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς
συνομιλεί με τον Γιώργο Δαυΐδ,εκ των πρωτεργατών της Ελληνικής Πρωτοβουλίας για προσέλκυση μελλοντικών επενδύσεων στην Ελλάδα
«ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» 21.06.2012
Για το θέμα της σχέσης Αντώνη Σαμαρά-Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ο αείμνηστος συγγραφέας Τάσος Δαρβέρης (που αυτοκτόνησε το 1999...) γράφει στο βιβλίο του «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ» τα εξής πολύ ενδιαφέροντα: «Στις 27.09.1994, σε επικοινωνία μου με τον κ. Περικλή Κατσιούλα (σ.σ. στο περιοδικό Flash, τεύχος Ιούλιος 1992 και υπό τον τίτλο "Μυστικό Χρίσμα" είχε γράψει πως ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός που πήρε μέρος στη συνάντηση της Λέσχης στο Εβιάν της Γαλλίας) με διαβεβαίωσε πως ο ίδιος ο κ. Σαμαράς του είχε πει προσωπικά, πριν από τη δημοσίευση του άρθρου, ότι είχε λάβει μέρος τουλάχιστον σε μία ακόμα συνέλευση της Λέσχης. Πάντα κατά τις διαβεβαιώσεις του κ. Κατσιούλα, ο κ. Σαμαράς του είχε πει ότι για εκείνη την – κατά τα άλλα – άγνωστη συμμετοχή του στις εργασίες της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ είχε μεσολαβήσει ο φίλος του, γιος του μακαρίτη εφοπλιστή και πρώην ιδιοκτήτη της Τράπεζας Κρήτης Στ. Καρρά».
Για τον κ. Κώστα Καρρά στο διαδίκτυο παρέχονται μερικές πληροφορίες ως εξής:
1) Συνίδρυσε μαζί με τον τελευταίο διχοτόμο αποικιακό κυβερνήτη Σερ Χιου Φουτ την περιβόητη διζωνική ομάδα "Φίλοι της Κύπρου" τον Σεπτέμβριο του 1974 στο Λονδίνο.
2) Συμμετείχε σε πολλές συνεδρίες του Wilton Park (δημιούργημα τουForeign Office για διαμόρφωση πολιτικής) και του Ντίσλεϋ Πάρκ με θέμα Τουρκία, Ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό.
3) Πρωτοστάτησε στις επαφές μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων επιχειρηματιών από το 1985.
4) Ίδρυσε το 1997 καθ' υπόδειξη του Foreign Office το "Ελληνοτουρκικό Φόρουμ" για προώθηση των τουρκικών συμφερόντων με αυξημένες συμμετοχές Τούρκων στα συνέδρια του Wilton Park κ.τ.λ.
5) Συμμετείχε στη συγκέντρωση επίλεκτων Ανανιστών στο St. Anthony's College της Οξφόρδης για ωραιοποίηση του Σχεδίου Ανάν, τον Φεβρουάριο του 2004.
6) Είναι από τους ιδρυτές της οργάνωσης "Κέντρο για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη CDRSEE– με έδρα την Θεσσαλονίκη".
Βασικός τομέας της δράσης του Κέντρου για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη CDRSEE– με έδρα την Θεσσαλονίκη είναι το Πρόγραμμα Κοινής Ιστορίας (Joint History Project, JHP). Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του προγράμματος, το JHP «φέρνει κοντά καθηγητές απ' όλες τις χώρες της Ν.Α. Ευρώπης, οι οποίοι συζητούν τους τρόπους με τους οποίους η Ιστορία χρησιμοποιείται για να επηρεάσει τις πολιτικές και κοινωνικές σχέσεις στην περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης».
[Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ο Richard Schifter. Οι απόψεις του Ρ. Σίφτερ φιλοξενούνται συχνά σε διάφορα εβραϊκά περιοδικά όπως στα Jewish News και The Jewish Week. Σημειωτέον ότι ο Ρ. Σίφτερ είχε διατελέσει πρόεδρος του Αμερικανο-εβραϊκού Ιδρύματος Διεθνών Σχέσεων [The American Jewish International Relations Institute] αλλά και του Εβραϊκού Ινστιτούτου για Θέματα Εθνικής Ασφαλείας [Jewish Institute for National Security Affairs (JINSA)]. Ο Αμερικανός δικηγόρος επί είκοσι συναπτά έτη υπηρέτησε από διάφορες θέσεις το διπλωματικό σώμα της χώρας του [μεταξύ άλλων διετέλεσε υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ανθρωπιστικών υποθέσεων καθώς και σύμβουλος στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ]
Το Κέντρο για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη CDRSEE– με έδρα την Θεσσαλονίκη χρηματοδοτείται από την αμερικανική κυβερνητική υπηρεσία USAID, το State Department, το Foreign Office, το υπουργείο Εξωτερικών της Αυστρίας.
Η πρώτη συνάντηση του "Κέντρου για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη CDRSEE– με έδρα την Θεσσαλονίκη" πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διεθνούς συνεδρίου για την ιστορία της Ν.Α. Ευρώπης που οργανώθηκε στη Χάλκη το 1999!!
Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συνομιλεί με τον Γιώργο Δαυΐδ,εκ των πρωτεργατών της Ελληνικής Πρωτοβουλίας για προσέλκυση μελλοντικών επενδύσεων στην Ελλάδα
7) Ο κ. Καρράς ήταν επί 18 χρόνια μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Συναντήσεων Μπίλντερμπεργκ μέχρι το 1994 ή το 1996. Τον "διαδέχτηκε" το 1998 ο Ελληνοκύπριος Γιώργος Δαυΐδ της Κόκα-Κόλα, που επίσης έχει διατελέσει στο παρελθόν μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
8) Ο κ. Καρράς το 2008 συνελήφθη για παράβαση του νόμου «περί προστασίας Αρχαιοτήτων» από κλιμάκιο αστυνομικών της Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας. Σε έρευνα που έγινε σπίτι του εντοπίστηκαν μαρμάρινα αντικείμενα, αρχαία νομίσματα και θρησκευτικά κειμήλια τα οποία δεν είχαν δηλωθεί στις αρμόδιες Υπηρεσίες.
9) Είναι «μέγας άρχων» του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως.
10) Είναι ιδρυτής και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας για την Προστασία του Περιβάλλοντος και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
Υ Σ Τ Ε Ρ Ο Γ Ρ Α Φ Ο
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Στις 5 Μαΐου 2003 ο Οικουμενικός Πατριάρχης μίλησε στο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας για την Προστασία του Περιβάλλοντος και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς «κατόπιν πρόφρονος προσκλήσεως του Εντιμολογιωτάτου Προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας κυρίου Καρρά» (βλ. επίσημο τριμηνιαίο περιοδικό του Οικουμενικού Πατριαρχείου Απρίλιος-Ιούνιος 2003, σελ. 354).
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
eleftheriskepsii.blogspot.gr

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/09/bilderberg.html#ixzz27Hk6qIQR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου