Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Περίεργα σύννεφα και αεροψεκασμοί δίχως τέλος πάνω από την Πάτρα!


Τις τελευταίες μέρες στην Πάτρα πραγματοποιούνται καθημερινά ασταμάτητοι αεροψεκαμοί ξεκινώντας από νωρίς το πρωί (πιθανόν και κατά τη διάρκεια της νύχτας) γιατί τις πρώτες πρωινές ώρες οι χημικές ουρές και τα νέφη είναι ήδη ορατά στον ουρανό.  Το φαινόμενο γίνεται πολύ έντονο (προσέξτε το και θα το διαπιστώσετε και οι ίδιοι) συνήθως…

λίγες μέρες πριν εκδηλωθούν βροχές.

Δείτε εδω πως ξεκινούν τις πρώτες πρωινές ώρες. Δείτε επίσης και στη δεξιά πλευρά της φωτογραφίας ότι ήδη έχουν σχηματιστεί νέφη άρα πιθανόν να είχαμε και νυχτερινούς αεροψεκαμούς.

(κλικ στις φώτο για μεγένθυνση)


Παρατηρήστε τις επόμενες δύο φωτογραφίες
Δείτε τις διαφορές μεταξύ των χημικών νεφών που δημιουργούνται από τους αεροψεκασμούς (chemtrails) και των φυσικών νεφών. Οι περισσότεροι δεν είναι εξοικειωμένοι στο να μπορούν να αναγνωρίσουν τα τεχνητά νέφη και τα αποδέχονται σαν φυσικά. Τα τεχνητά νέφη είναι πιο λεπτά, αραιά και θολά και συνήθως έχουν σχήματα ορθογώνια ή παραλληλόγραμμα χωρίς να έχουν τον όγκο και τις φυσικές αυξομειώσεις των φυσικών. Μοιάζουν με μαλλί της γριάς ή σαν μπάλες βαμβακιού όταν επιμηκυνθούν.

Είναι πολύ περίεργο που ψεκάζουν λίγο πριν βρέξει. (Οι παρακάτω φώτο είναι σημερινές 14/9/2012 λίγο πριν ξεσπάσει η καταιγίδα). Πραγματοποιείται μια περίεργη μίξη τεχνητών και φυσικών νεφών.
Ποιο ο λόγος που το επιδιώκουν αυτό;
Εχει κάποιες επιπτώσεις στα καιρικά φαινόμενα;
Μήπως για να μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα;
Μήπως για τις καλλιέργειες;
Μήπως για όλα τα παραπάνω;
Τώρα δείτε και κάτι διαφορετικό. Περίεργα τεράστια σύννεφα μήκους αρκετών χιλιομέτρων που έκαναν την εμφανισή τους στον Αχαϊκό ουρανό. Σύννεφα ασυνήθιστα, περίεργα και καθόλου φυσιολογικά.

Στις δύο ακόλουθες φώτο προσέξτε το μακρόστενο και περίεργο σχήμα που έχει αυτό το σύννεφο. Φαίνεται σαν “κατασκευασμένο” καθώς έχει συγκεκριμένο σχήμα και όχι ακανόνηστο.
Εδώ δείτε το παραλληλόγραμο σύννεφο που έχει καλύψει όλο το βουνό.  Παρατηρείστε την ευθεία γραμμή που κανονίζει το σχήμα του.
Στις ακόλουθες φώτο έχω “σκοτινιάσει” τις φώτο ώστε να γίνονται πιο ευδιάκριτα το σχήμα και η δομή τους.

  Βλέπετε συχνά τέτοια τέτοια σύννεφα;  Τι συμβαίνει άραγε;

Και τα ερωτήματα παραμένουν…

Τι μας κάνουν;
Γιατί μας το κάνουν;
Ποιοι μας το κάνουν; 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου