Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Το εμβόλιο της γρίπης χειροτερεύει τα συμπτώματα του H1N1



vaccienflushot 235x147 Flu Shot Worsens H1N1 Symptoms, New Research Reveals
Ερευνήτρια στο Βανκούβερ του Καναδά σε μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε ζώα ανακάλυψε ότι τα εμβολιασμένα υποκείμενα επέδειξαν χειροτέρευση των συμπτωμάτων του ιού H1N1 καθώς και πιο επώδυνη περίοδο νόσου κατά την έκθεση στον Ιό.  
Η Δρ. Danuta Skowronski είναι εξειδικευμένη ιολόγος του Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών στη Βρετανική Columbia. Τα ευρήματά της «εκτέθηκαν» στο Διεπιστημονικό Συνέδριο Αντιμικροβιακών Στελεχών και Χημειοθεραπείας στο San Francisco.



Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Skowronski παρατηρεί το επονομαζόμενο και ως ‘’Καναδικό Πρόβλημα’.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του ιού το 2009, η Skowronski παρατήρησε ότι τα άτομα που είχαν εμβολιαστεί με το χειμερινό εμβόλιο της γρίπης για τη περίοδο 2008-2009 συγκέντρωνα μεγαλύτερη πιθανότητα να μολυνθούν από τον ιό από όσους δεν είχαν εμβολιαστεί.. Σε αρκετές επαρχίες του Καναδά πραγματοποιήθηκαν πέντε μελέτες αλλά λόγω θεμάτων με τη συγκρισιμότητά τους το ζήτημα αγνοήθηκε..

Η Skowronskiεπέμεινε και πραγματοποίησε μία τυφλή μελέτη σε δείγμα 32  κουναβιών. Οι ερευνητές δεν γνώριζαν ποια ζώα είχαν εμβολιαστεί και ποια όχι όταν προέβησαν στην έκθεση των ζώων στον ιό H1N1. Ενώ όλα τα ζώα ανάρρωσαν, όσα είχαν εμβολιασθεί εμφάνισαν χειρότερα συμπτώματα από αυτά που δεν είχαν εμβολιασθεί.

Τα ευρήματα συνδέονται με τον αυξημένο κίνδυνο που διατρέχουν και οι άνθρωποι στις μελέτες που πραγματοποιήσαμε με υποκείμενα ανθρώπους,” πρόσθεσε η Skowronski added, παρόλο που δεν γνωρίζει ακόμη την αιτιολογία..

Ορισμένα από τα συμπτώματα του H1N1 είναι τα κάτωθι:

  Πυρετός

  Βήχας

 Πονόλαιμος

 Ρινική καταρροή

 • Ρινική συμφόρηση

 • Πόνοι στο σώμα

 • Πονοκέφαλοι

 • Κρυάδες

 • Κόπωση

 • Έμετος

 • Διάρροια

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ  ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Έπειτα από έρευνα στο διαδίκτυο που πραγματοποιήσαμε εδώ στο pentapostagma.gr βρήκαμε πολλά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι τα εμβόλια κατά της γρίπης περιέχουν πολύ επικίνδυνα χημικά στοιχεία όπως:

 • Αλουμίνιο, που είναι νευροτοξίνη που συνδέεται με τη Νόσο του Αλτζχάιμερ

 Φορμαλδεϋδη, η οποία εξαιρετικά καρκινογόνος ουσία καθώς και

 Πολλούς τύπους αντιβιοτικών
Δεν θα πρέπει επίσης να ξεχνάμε τη διαπιστωμένη σύνδεση των εποχικών εμβολίων κατά του ιού H1N1 με το εξαιρετικά σοβαρό νευρολογικό σύνδρομο Guillain-Barre..

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου