Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

KOIMHΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ!!!

 
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ Η ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ;
ΝΕΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΑΣΟ 2012 2013

Με απόφαση της Διεύθυνσης Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας το ΠΑΣΟ θα ενσωματωθεί με την Ακαδημαικη ταυτοτητα των Φοιτητη το ακαδημαικό έτος 2012-2013.
Η δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για την απόκτηση της νέας ακαδημαικης ταυτοτητας φοιτητή θα είναι διαθέσιμη από τις 24/09/2012 από τη διεύθυνση academicid.minedu.gov.gr.
Ειδικά για τους πρωτοετείς φοιτητές η αίτηση θα υποβάλλεται μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής τους και αφού παραλάβουν τους κωδικούς πρόσβασης για την ηλεκτρονική υπηρεσία έκδοσης της ακαδημαικης ταυτοτητας φοιτητών του οικείου ΑΕΙ
Η νέα Ακαδημαική ταυτότητα φοιτητή θα ισχύει για όσο διάστημα υφίσταται η φοιτητική ιδιότητα και θα καλύπτει πολλαπλές χρήσεις πέραν του φοιτητικού εισιτηρίου ΠΑΣΟ. Η διανομή και η εκτύπωση της Νέας Ακαδημαικης ταυτοτητας φοιτητη θα γίνετε από ανάδοχο ο οποίος έχει επιλεγεί με διεθνή διαγωνισμό.
Η παραλαβή της νέας ακαδημαικης ταυτοτητας φοιτητη θα γίνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από το σημείο του αναδόχου που θα επιλέξει ο φοιτητής.
Σε περίπτωση απώλειας της φοιτητικής ιδιότητας ο κάτοχος της ακαδημαικής ταυτότητας φοιτητή οφείλει να δηλώσει στο ηλεκτρονικό σύστημα την ακύρωση της ακαδημαϊκής ταυτότητας και να προχωρήσει σε καταστροφή της.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου