Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2012

Προπαγάνδα για Φονικό Εμβόλιο

Με αφορμή το δημοσίευμα :
Θέλω να υποβάλλω προς τους γιατρούς και προς αυτούς που θα διαβάσουν αυτό το άρθρο μερικές ερωτήσεις  για προβληματισμό:
 1. ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΛΟΙΜΩΞΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΙΟ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΡΚΙΝΟ;
  2. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΙΟΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΝΩ Ο ΙΟΣ (ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΙΟΛΑΣ) ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ;
 3. ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΡΚΙΝΟΥ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΑΝ ΕΚΔΟΧΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;
Και μια πληροφορία: Στο ογκολογικό παίδων είχα γνωρίσει ένα κοριτσάκι 11 χρονών (το οποίο λόγω ηλικίας δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις). Μετά από προτροπή της παιδιάτρου η μητέρα έκανε στην κόρη της το εμβόλιο του τραχήλου.
Αποτέλεσμα: το κοριτσάκι 11 χρονών έπαθε καρκίνο στον τράχηλο και υποβλήθηκε σε ολική αφαίρεση γεννητικών οργάνων και φυσικά σε χημειοθεραπείες. Ευτυχώς το κοριτσάκι έζησε όμως ποια θα είναι η ποιότητα ζωής που θα έχει; Τώρα είναι 13 χρονών.
ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ.
ΑΠΟ ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ. ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΩ………
ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ;
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ;
Για προβληματιστείτε λίγο;
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ…………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου