Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ... ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ! 9/24


- Ξεκινάνε οι διαδηλώσεις από αυτήν την Τετάρτη με ΓΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ και όσο πλήθος και να μαζευτεί (μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία), θα οδηγηθεί από αυτούς τους συνδικαλιστικούς φορείς έξω από την ΒΟΥΛΗ.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ:

-ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ;

-Οι περισσότεροι θα απαντήσουν ναι εκεί παίρνονται οι αποφάσεις που μας εξαθλιώνουν.


-ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ.


-Αν ο λαός είναι οι στρατιώτες ενός συστήματος οι πολιτικοί που (υποτίθεται) παίρνουν τις αποφάσεις είναι στο επίπεδο του λοχία και ο λοχίας δεν παίρνει αποφάσεις απλά εκτελεί.

 Θα εξηγήσω με ένα παράδειγμα (πραγματικό γεγονός):

-Ένα βράδυ γύρω στις 9:30 στις αρχές του 2010 (μία ημέρα πρίν την ψήφιση ενός νομοσχεδίου που αφορούσε τα μέτρα που πήραν τότε) φώναξε ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ (δεν έχει σημασία το όνομά του διότι είναι πολλοί, όχι ένας) τον οδηγό του, έναν αστυνομικό, και του έδωσε εντολή να μην πάνε σπίτι αλλά θα τον οδηγήσει αυτός. Τελικά έφτασαν έξω από ένα κτίριο κοντά στην Κηφισιά (που το χρησιμοποιούν ως ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ). Έδωσε εντολή στον αστυνομικό να περιμένει. Όταν βγήκε από το αυτοκίνητο το ύφος του ήταν φυσιολογικό. Μετά από ένα δίωρο όταν βγήκε από την στοά, το ύφος του ήταν για να σκοτώσει. Την επομένη στην ψηφοφορία απλά εκτέλεσε τις εντολές.

ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ (ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ) , ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΔΗΘΕΝ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΕΚΤΛΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΑ ΠΡΙΝ ΘΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ (ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΙΚΟΥ ΤΟΥΣ).

-Θυμάστε την ΜΠΕΝΑΚΗ που είπε τα περί εθνικής κυριαρχίας; Η απόφαση έχει παρθεί το εκτελεστικό λείπει.

- Επομένως όταν θα μαζευτεί το πλήθος έξω από την βουλή θα είναι σαν να διαμαρτύρεται εναντίον του λοχία όχι εναντίον αυτού που παίρνει τις αποφάσεις.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΟΧΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ.

Αν πρέπει ο λαός να πετύχει κάτι (κατάργηση μέτρων ας πούμε) πρέπει να  κάνει τον άρχοντα να φοβηθεί και ο άρχοντας βρίσκεται στις ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ.

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΛΟΧΙΕΣ) ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ (ΛΑΟ).
ΑΡΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΓΕΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΟΧΙΑ.

Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ) ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ.

ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΦΟΒΗΣΟΥΝ.

ΤΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ (ΜΑΣΟΝΟΙ,ΤΕΚΤΟΝΕΣ) ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ) ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.

ΑΝ ΜΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΤΟΥΣ (ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ) ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ, ΡΟΤΑΡΥ, LIONS ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ .
ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ……………………………………..
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΙΔΟΡΕΙΤΕ.


πηγή:http://www.madatoforos.com/2012/09/blog-post_1464.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου