Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ. ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΙΩΔΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. Η ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ΒΑΥΑΡΙΚΗ Η ILLUMINATI ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ. ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ=ΔΑΙΜΟΝΕΣ. Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΒΙΝΤΕΟ

Τα τελευταία 70 χρόνια (απο το 1933), η σκιώδης κυβέρνηση της Ν.Τ.Π χρηματοδοτείται απο τα λεφτά των απλών φορολογούμενων πολιτών και αναπτύσσεται διαρκώς μέσω του άφθονου "μαύρου" χρήματος απο την παράνομη διακίνηση όπλων και ναρκωτικών.
Οι κυβερνήσεις των μεγάλων οικονομικών χωρών, απαρτίζονται, απο απόλυτα ελεγχόμενους προέδρους, και επιτελεία, με δικούς τους ανθρώπους σε νευραλγικές και σημαντικές πολιτικές θέσεις και αξιώματα.
Ή Τριμερής επιτροπή, και το Συμβούλιο Εξωτερικών σχέσεων, στην πραγματικότητα είναι μυστικές οργανώσεις, όπου για να γίνει κάποιος μέλος, πρέπει να είναι τέκτονας, μασόνος, η μέλος κάποιας άλλης εωσφορικής οργάνωσης.
Ό σατανάς με την βοήθεια της κρυφής εξελιγμένης τεχνολογίας, και των δικών του ανθρώπων, που ήδη έχουν προπωλήσει σε αυτόν την ψυχή τους, χάρη στην πλάνη των δαιμόνων, θα κάνει τους ανθρώπους να πιστέψουν στην ύπαρξη των εξωγήινων, πράγμα που θα τελειοποιήται με την συνεργασία των σκοτεινών αγγέλων-δαιμόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου