Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Η ώρα των Ελλήνων, γιατί ο εμφύλιος ...'Έρχεται.

Του Χρήστου Μακρυγιάννη 
Πόσο κοντά είμαστε σε ένα νέο εμφύλιο ; Πόσο κοντά είμαστε πριν την καταστροφή μας ;
Πολλές φορές αναρωτήθηκα γιατί εμείς οι νέα γενιά των Ελλήνων να έχουμε τόσο μίσος μεταξύ μας ;
Τι μας χωρίζει και πόσα μας ενώνουν; Που το πάμε σήμερα ; Τι ετοιμάζουμε και τι αφήνουμε στα παιδιά μας ;
Όταν έγραφα ότι μετά τον Καντάφι είναι η σειρά του Άσαντ της Συρίας ,κάποιοι γέλασαν ειρωνικά ...
Όταν έγραψα ότι μετά την Συρία έρχεται η σειρά της Ελλάδος πολλοί μας λοιδόρησαν!

Τότε είχα προσπαθήσει να γράψω και να μεταφέρω αυτά που έβλεπα και που δυστυχώς γίνονται !
Σήμερα η Πατρίδα μας είναι δυστυχώς στο χείλος ενός ακόμη εμφυλίου πολέμου και αυτό θα το εκμεταλλευθούν άπαντες οι εχθροί μας !

Ενώ οι φωστήρες της ΣΙΑ πέτυχαν παντού ,Κόσοβο ,Σερβία , Λιβύη ,Συρία απέτυχαν στην Ελλάδα γιατί η Ελλάδα έχει γηγενείς κατοίκους που έχουν πίστη στην Πατρίδα και στο Θεό ...Σήμερα όμως ;

Σήμερα εκμεταλλεύτηκαν αυτό που μας τάισαν ...Κατανάλωση , οικονομικός πόλεμος ,φτώχεια ,υπηρεσίες υγείας μηδαμινές ,δικαιοσύνη ανύπαρκτη , χωρίς αύριο οι νέοι μας, χωρίς στερνά οι γεροντότεροι !

Το πόσο εύκολο είναι αυτόν τον λαό να τον κατευθύνεις σε αυτούς που φταίνε λίγο η πολύ για την κατάντια μας δεν λέγεται ...Αυτοί που τους ψήφισαν και τους αποθέωναν σε ελάχιστο χρόνο μπορούν να τους κρεμάσουν !!

Το πόσο εύκολο είναι πλέον να στρέψεις αυτούς τους εξαθλιωμένους Έλληνες εναντίον Ελλήνων που απλά έτυχε να έχουν κάτι παραπάνω από τους άλλους, με την καθοδήγηση των καναλιών είναι πανεύκολο !

Θα φτάσουμε σε σημείο όχι απλά να καταγγέλλουμε αλλά να κατεβάζουμε ανθρώπους από τα αυτοκίνητα ,θα φτάσουμε στο σημείο να αρπάζουμε τα τρόφιμα από τους άλλους ,θα φτάσουμε σε σημείο να εγκαταλείπουμε τους γονείς μας στην τραγική τους μοναξιά !

28 δις ευρώ μας στοιχίζουν οι λαθρομετανάστες και ο Τσίπρας ζήτησε από τον Αβραμόπουλο να ερευνήσει αν μπορούμε να φιλοξενήσουμε και Σύριους πρόσφυγες ...Την στιγμή που η Τουρκία των 90 εκατομμυρίων κατοίκων κρατά στα σύνορά της ,τους πρόσφυγες και απειλεί να εισβάλει στη Συρία αν οι πρόσφυγες ξεπεράσουν τις 100.000 !
Στη Θράκη μας η Τουρκία δημιουργεί με την ανοχή του Ελληνικού Κράτους ένα παράλληλο κράτος με διανομή τροφίμων σε Μουσουλμάνους Έλληνες και παροχή υπηρεσιών υγείας . Στα Μουσουλανόπαιδα δίνουν επίδομα 500 ευρώ αν εγκαταλείψουν το Ελληνικό σχολείο ! Το θέμα ήρθε και στη Βουλή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες !

Επιχειρούν αλλοίωση του πληθυσμού με τις Τουρκικές σειρές χαρίζοντας τις σχεδόν στα Ελληνικά κανάλια ! ...Μοναδικός όρος να ακούγεται η Τουρκική γλώσσα ,μπροστά στο χρήμα οι καναλάρχες δεν υπολογίζουν τίποτε ,πότε υπολόγιζαν ;

Ζήσαμε όλοι μας την εκτέλεση του Αμερικανού Πρέσβη στη Λιβύη και την προσβολή της σορού του ...Τυχαίο ; Πότε αυτοί οι φτωχοί άνθρωποι μπήκαν στο ιντερνέτ και είδαν το τρέιλερ της ταινίας ; Ποτέ ! απλά τους τους το μεταφέραν στα τζαμιά οι Μουλάδες του Ισλάμ ...

Θυμηθείτε οτι Ομπάμα είναι Μουσουλμάνος και οτι έχουμε εκλογές τον Νοέμβρη στον Πλανήτη ...Τι χρειάζεται να ξανά εκλεγούν οι ''δημοκρατικοί'' ; Το Λόμπι των Εβραίων ,των Ελλήνων αλλά και την αποδοχή των Μουσουλμάνων ...

Για θυμηθείτε ,στην πληροφορία ότι έσκισε φωτοτυπία του Κοράνι αστυνομικός... Κάηκε η Αθήνα ..Τι θα συμβεί αν ο Ψευτομουφτής της Κομοτηνής που παίρνει εντολές από την Άγκυρα ανακοινώσει στην προσευχή της Παρασκευής στο πιστούς του Ισλάμ ότι προσβάλαμε τον Αλλάχ ;

Τι θα ψάχνουν οι λαθρομετανάστες με την καθοδήγηση των μουλάδων αλλά και οι φτωχοί και
χωρίς πληροφόρηση Έλληνων Μουσουλμάνων της Θράκης ;

΄Όταν βλέπουν ότι το Ελληνικό κράτος τους αφήνει στην μοίρα τους και στα νύχια του Τούρκικου Προξενείου που φροντίζει να τους μοιράζει ψωμί ,γάλα και μόρφωση για τα παιδιά τους ;

Το πόσο απέχουμε από έναν ακόμη εμφύλιο ;Δυστυχώς για εμάς και τα παιδιά μας είμαστε πολύ κοντά ...Το κακό είναι ότι ακόμη και ακόμη και τώρα πολιτικές δυνάμεις προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν μόνο που μετά από αυτό, δεν θα υπάρχει μέρος να σταθούν, ούτε λαός να κυβερνήσουν !

Εμείς τι θα κάνουμε εμείς ,θα πέσουμε στα γόνατα να μας σφάξουν ; Τι καλό είδε η Σερβία όταν υπάκουσε στις εντολές των Αμερικανών ; Είδε την επαρχία της να ανεξαρτητοποιείται και να μετατρέπεται σε προτεκτοράτο και αφού της έριξαν το δόλωμα της Ε.Ε την εξαθλίωσαν και τώρα που το κατάλαβε πήρε το δρόμο της Ρωσίας ...Οι δημοκρατικοί του Κλίντον κυβερνούσαν και τότε αν θυμάστε !

Εμείς όμως οι 'Ελληνες πρέπει να στηριχθούμε μόνο σε εμάς τώρα , πριν να είναι πολύ αργά !
Το να δούμε και στην Ελλάδα μας το κάρφωμα του Σταυρού στο στόμα των γυναικών μας, δεν είναι πολύ μακριά !

Το να τρώμε ο ένας τις σάρκες του άλλου απέχει ελάχιστα ! Είναι κρίμα να βάλουμε μυαλό ύστερα από τον τεμαχισμό της Πατρίδος και την εξαθλίωση των παιδιών μας !

Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματκός ε.α


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου